:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кой е най-мощният смартфон?

Xperia Z4 е в топ 4. Малко по-скъп е.
Дали е важно за вас да притежавате най-мощния телефон в света? Кой е той? Отговорът на този въпрос е труден, но към настоящия момент очевидно 4 телефона се очертават като претенденти за високото звание.

В класацията има два представителя на LG - G Flex 2 и G4. Първият е със Snapdragon 810 процесор, който притежава 8 ядра и 64-битова архитектура. Има 3GB LPDDR4 RAM и Android 5.0. Новият G4, за който вече писахме, ще излезе на пазара до месец. Той би трябвало да бъде още по-мощен, с 4GB RAM и вероятно ще бъде първият телефон с 3K екран.

В класацията ни грее Xiaomi Mi Note Pro. Той ви предлага 8-ядрен Snapdragon 810 процесор с 64-битова архитектура, 4GB RAM и QuadHD екран. Всичко това се допълва с отлична камера и изключително ниска цена.

Към групата добавяме Sony - Xperia Z4. Тук също нищо не е пестено - телефонът ще бъде оборудван със Snapdragon 810, 4GB RAM, QuadHD екран, но и нова и революционна камера с ксенонова светкавица, както и водоустойчив корпус и отличен дизайн. Тук цената само е малко по-висока.

Нещо направи ли ви впечатление? За да бъде мощен телефонът днес, трябва да има Snapdragon 810 процесор с 8 ядра и 64-битова архитектура. И 4GB RAM.

4830
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД