:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 315
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Никос Коциас
САЩ са готови да дадат контраоферта

на тази на руския "Газпром" за инвестиране в газопровода в Гърция. Американският държавен секретар Джон Кери е казал на гръцкия външен министър Никос Коциас, че САЩ са готови да направят подобно предложение, заяви Коциас, който в момента е на посещение в САЩ, в интервю пред АП. Гръцкият дипломат съобщи, че специалният представител на Държавния департамент за международни енергийни въпроси Амос Хочстайн ще посети Атина в следващите няколко дни, за да обсъди тази тема."Газпром" ни даде много добра оферта, подчерта Коциас, като добави, че преговорите с руския енергиен гигант са икономически, а не политически.



Британският премиер не знае

колко е минималната заплата в страната, съобщи ТАСС. Това стана ясно, след като млади избиратели зададоха такъв въпрос на Дейвид Камерън по време на радиопредаване по Би Би Си. Камерън, явно опитвайки се да излезе от положението, каза, че минималният жизнен стандарт е различен в различните региони на страната. След това обаче под напора уточняващи въпроси той призна, че "не пази тези цифри в главата си". Според данни на правителството през март минималната работна заплата бе увеличена с 3% и е средно 8.7 лири на час. Този показател действително се мени в различните части на страната и например в Лондон стига до 9.15 лири на час.

931
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД