:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Ябълки на раздора

Разбираме как комшийският вожд Груевски се е превърнал в ябълка на раздора. Бил диктатор и т.н. Всички вестници съобщават каква манифестация в Скопие го клатела, а най-хубавият плакат за него е извадил "Труд" - "Груйо, оди си". Да му каже нещо подобно в Скопие отишъл лично и председателят на ПЕС - Станишев. Груевски обаче не дава вид да си ходи, а също през медиите съобщава, че го бил избрал народът.

Освен това сигурно помни, че когото е клатил Станишев, обикновено не пада, а и да падне, после се връща.

Разбираме за Груевски да е такава ябълка, обаче и Соломон Паси да е автентична ябълка, някак не му приляга. По му приляга да е ашлама. А се оказва, че май е и това, и онова. Ето в "24 часа" излиза, че реформаторите се били скарали заради него. Меглена Кунева го била лансирала за бъдещ кмет на София, а десебарят Атанас Атанасов коментирал, че "се търси работа за човека", а не "човек за работата". Жената на Паси - Гергана, пък се обижда в "Преса" по повод същата работа, че това било за смях, защото всички, които познавали Соломон, знаели че "той работи дори когато спи".

Всъщност спят курортите, според статия в "Труд". "Празни кръчми, отрупани със стоки сергии и малко румънци и израелци по алеите". И "туристите стават все по-бедни, не идват да почиват, а да готвят" - възмущавали се ресторантьори от курорта "Златни пясъци". В "Стандарт" пък четем, че курортът Албена бил във война с енергото. Спирали нарочно дружеството Албена да излезе на свободния пазар за електроенергия, и от "Енерго-про" правели спънки, дори били дошли с охрана "от черни джипове" да извършват одит.

А Пловдив и Хасково пък воювали за хляба - по-точно кой къде да продава, пише същият вестник.

Изобщо в пресата царят конфликти и кавги. Видяхме само един усмихнат човек, знаете кой. Но то понеже Катар му давал пари за магистрали. Пак ще се намери някой да го вкисели обаче с онова "асфалт яде ли се".
1323
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД