:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Евтинийка

"Битка в нета за евтино море", пише на цели две страници "Стандарт". И отваря широко темата за евтиното и скъпото в живота и политиката. Според публикацията "най-тънки били уикенд пакетите и офертите за пенсионери", а пък "онлайн резервации пазят ваканцията до последната минута". В същото време обаче става ясно, че все така ни "цакат с бирата и цацата" и "че търговци променят цените в последния момент". Освен това "прибирали по 6 лв. на всяка бариера". Става и ясно, че "чуждите туристи в големите ни курорти масово отказват да си плащат за сянката на плажа". Те недоумявали как след като платили пакети ол инклузив трябвало да се бъркат за чадър и шезлонг на пясъка.

Накрая човек да се чуди кое е евтиното - морето, ол инклузивът или ние.

По въпроса с икономиката имаме капацитет. Цитираме: "Извадихме черните пари от частни джобове", казва в "24 часа" Досещате се кой. Според Досещате се кой били сме "спрели цели кораби за контрабанда на горива". И се появил "излишък от 801 млн. лв. в бюджета". Тук някъде човек започва да се смее и плаче едновременно... Защото и първолаците знаят кои внасят горивата в България с кораби. Те не са много и са все едни и същи от години. Дали властта не ги познава?

Като слуша човек премиера, започва да си мисли, че по пазарите вече дават касови бележки, като продават домати, краставици, банани, киви, манго или лаймчета. Или че вече не се продават контрабандни цигари по магазини, пазарчета и паланки. Всъщност когато имаш възможност да изтеглиш 16 млрд. лв. кредит, е лесно да тръбиш, че има колкото ти дойде на сърце излишъци. "Монитор" също е дал гласност на премиерските хвалби - "Врътнахме кранчетата за изтичане на държавни пари". Според Борисов "рекордни 19 млрд. лв. влезли в хазната".

Иначе Гражданска отговорност поскъпва с до 30 на сто ("Труд"). И винетките можело да поскъпнат ("Новинар").

Изобщо - всичкото евтино ще ни излезе през носа. Включително политиците.
1189
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД