:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 135
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Жабуркане с жива вода

"Труд" разобличава отколешния владетел на лятната медийна суша Божидар Димитров. Най-новия му горещ археологическо-историческо-псевдорелигиозен чалга хит - светената вода от Плиска, се оказа бъкана с нитрати. Засега това. Защото ХЕИ продължава изследванията и не се знае какви още хубости ще се намерят в Свещения кладенец на Голямата базилика. Според местните - арсен. Може и стари дантели.

Вестникът любезно и безпощадно припомня жертвите на Божовата вода - лично премиерът Борисов и куп министри, които нищонеподозиращи се поляха с нитрати, а Бойчето дори си взе за вкъщи да си маже болното коляно. Плюс стотици граждани, които ежедневно ходят да си наливат от светени бидони до кладенеца, и "диамантът Белокопитово", който беше открит с менче от осветената отрова. Министерството на здравеопазването предупреждава: пиенето на нитрати води до диария, припадъци, посиняване, а по-дългосрочният прием удря опорно-двигателния апарат и нервната система. Последните две са особено уязвими - по спортно-професионални причини - при жертва номер 1 Борисов. Така че, ако коляното му зазлее или усети, че РБ, ДПС или някоя медия-бухалка прекалено го изнервят - да се сърди на чудотвореца Пич Божий. Или пък на Ванга - тя, според Божо, казала, че България "ке се оправи", когато от кладенеца на Голямата базилика текне течност.

Ванга присъства на още 2 страници в "Труд", защото, според автора на книги за пророчицата Жени Костадинова, заръчала България да се държи за Русия. Понеже България напоследък се държи отровно лошо с Русия, Димитров и Борисов биха могли да приемат гафа с водата като предупреждение свише. За Божката ни е трудно да преценим, той има прагматичен ум, учтиво казано, но Бойчето си е суеверен колкото цяла опашка хора пред ходжата в Якоруда, дето разваля магии.

"Стандарт", който в определени търговски вериги ще се продава барабар с мускалче нитратна вода на Голяма Богородица, уверено продължава кампанията - "Миряни и свещеници в треска за жива вода". Треска и диария, именно.
1
1309
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
11 Август 2015 22:20
Отлично "После"!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД