:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И наставникът на ЦСКА поиска реформи в БФС

Помощник-треньорът Владимир Манчев се включи в протест на фенове пред футболния съюз
СНИМКА: СПОРТАЛ
Владимир Манчев (в средата) е застанал с широка усмивка пред сградата на БФС, обграден от част от бившите си възпитаници в школата на ЦСКА, по време на вчерашния протест.
Треньорът на ЦСКА Христо Янев се присъедини към опозицията на настоящото ръководство на БФС. Той призова за промяна в управлението и влизането на млади хора, които да допринесат за промяната във футбола ни.

"Време е за промяна, но позицията ми не ми позволява да кажа това, което ми се върти в главата. Според мен пътят е във всички млади хора, които могат да допринесат за бъдещето на футбола в България", заяви Янев пред bTV. Той подчерта, че желанието да бъде включен новорегистрираният ФК ЦСКА на мястото на настоящия клуб във В група е "честен, законен и легален начин".

Молбата на ФК ЦСКА ще бъде разгледана на предстоящия Изпълком на БФС, но шансовете да бъде уважена са нищожни. Причината е, че правната комисия към футболния съюз излезе с решение, че подобен иск не съответства на нормативните уредби. Това даде повод на един от членовете на Изпълкома - президента на "Славия" Венцеслав Стефанов, да обяви предварително, че молбата на ФК ЦСКА ще бъде отхвърлена.

Въпреки това фенове на отбора продължават да протестират с искане новият клуб да получи правото да замени досегашния, който е с над 30 млн. лв. задължения. Вчера пред сградата на БФС на столичната ул. "Иван Асен II" отново се събраха 30-ина фенове, както и деца от школата на клуба. Към тях се присъедини и Владимир Манчев, който в момента е асистент на Янев в първия отбор. Той бе дошъл да подкрепи децата, чийто наставник бе доскоро. "Радвам се, че моите възпитаници са на този протест. Явно добре съм ги възпитал да си отстояват правата. Благодаря и на родителите, показваме, че армейският дух е жив и няма да отстъпим пред неправдите", коментира Манчев.

Впрочем, един от най-талантливите играчи от школата на ЦСКА - 14-годишният Валентин Антов, се очаква да бъде в групата на първия тим за мача в сряда срещу "Сливнишки герой" от 13-ия кръг на Югозападна В група.
594
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД