:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" обяви вот на доверие към треньора си

СНИМКА: ПФК "ЛИТЕКС"
Лауренциу Регекампф
Ръководството на "Литекс" обяви публично, че продължава да има доверие към треньора Лауренциу Регекампф и не планира смяната му. Поредният слаб мач на отбора - равенството 1:1 с опашкаря "Пирин", подхрани спекулациите, че в Ловеч са недоволни от работата на румънския специалист и вече търсят негов заместник.

"Такъв въпрос никога не е стоял на дневен ред пред нас. Наставникът ни си има 3-годишен договор, заедно сме изградили визията и концепцията за развитие на този отбор и ние сме впечатлени от неговата отдаденост в работата и професионализъм", обявиха вчера от "Литекс".

Самият Регекампф също изрази своето разочарование от последния мач и обяви, че следващият - домакинството срещу "Славия" в петък, трябва да бъде непременно спечелен. "Нашият отбор израства от мач на мач. Това е един позитивен знак. Следващия мач трябва да го спечелим, за да се изкачим в класирането. Надявам се да вдигнем качеството на отбора за следващата седмица. Първо трябва да играем по-добре от "Славия", за да спечелим", каза румънецът.

В "Литекс" обаче явно има напрежение и това пролича от думите на капитана Страхил Попов: "Този сезон сме вложили всички усилия, за да спечелим първенството, но ако не побеждаваме в такива мачове, няма как да станем шампиони."

480
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД