:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 363
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Сигналите за бомби и съмнителни пакети



у нас са скочили над два пъти и половина след атентатите в Париж. Най-много обаждания има от големите градове като София, Пловдив и Бургас. Заплахите - за радост мними, са за места със струпване на много хора - училища, съдилища, площади, предаде Нова тв. В края на миналата седмица районите на всички банки в Разград бяха отцепени за повече от час заради сигнали за взривни устройства.



Авария затрудни



движението на товарни автомобили на ГКПП Кулата/Промахон. Проблемът от гръцка страна с изгърмял трафопост доведе до километрично задръстване и на влизане, и на излизане от България. По информация на Гранична полиция затруднението е било само за товарните автомобили, докато леките са минавали през облекчени процедури.





51 души са получили подслон



в Центъра за кризисно настаняване на бездомни хора в столицата в нощта срещу неделя заради студовете, предаде "Фокус". Всеки ден посещенията на бездомните хора расте. "Увеличават се посещенията, а покрай празниците и двата центъра са пълни. По Нова година винаги се пълнят и двата центъра", каза директорът на центъра Божанка Латева.



600 000 лв. са несъбраните



данъци в община Сапарева баня. Сред длъжниците има и общински съветници, обяви новият кмет на курорта Калин Гелев пред БНР. Според кмета опозиционно настроените общинари се "ослушват" да си внесат налозите, за да пречат на управлението. "Общинската администрация ще бъде безкомпромисна. Който не се издължи в срок, ще бъде предаван на съдия-изпълнител за принудително събиране", закани се той.



762
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД