:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 341
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мениджър лансира Стоичков за селекционер на Казахстан

Мирчо Димитров се скъсва да хвали носителя на "Златната топка"
СНИМКА: АРХИВ "СЕГА"
Краткият престой на Христо Стоичков в ЦСКА през лятото на 2013 г. беше неговият последен опит като треньор, но вече има явни индикации, че той има намерение да възобнови кариерата си.
Мениджърът Мирчо Димитров прави всичко възможно, за да наложи кандидатурата на Христо Стоичков за селекционер на националния отбор на Казахстан. В интервю за местното интернет издание "Спортс" агентът се скъсва да хвали носителя на "Златната топка" за 1994 г., като му предрича бляскава треньорска кариера.

"Като футболен човек и личен агент на Христо Стоичков считам, че е напълно възможно Стоичков да поеме националния отбор на Казахстан и той да прогресира. Футболът е главното в живота на Христо и той се интересува живо от футбола в страната. Стоичков се ползва с голяма популярност във футболния свят. Той е на нож с ръководствата на ФИФА и УЕФА след конструктивните критики по техен адрес. Христо се оказа прав за думите си. А Казахстан се нуждае от реклама в световния футбол. Стоичков е един от най-известните футболисти в света и там, където се появи, говорят за него и футбола", твърди Димитров.

Мениджърът допълва, че вече е водил разговори с двамата български треньори в първенството на бившата съветска република - Станимир Стоилов и Димитър Димитров, и те са го уверили, че са готови да помогнат на Стоичков, като подготвят футболисти от своите отбори за националния тим. Мирчо Димитров допълва, че треньорски екип в състав Стоичков, Стоилов, Димитров ще класира Казахстан на световното по футбол през 2018 г.

"Мнозина твърдят, че Стоичков не е бил треньор отдавна, но това не е така. Преди 2 години той завърши втори в първенството на България с "Литекс", а след неговото напускане клубът направи няколко успешни трансфера в чужбина. В това число и на Георги Миланов в ЦСКА (Москва)", каза още Димитров.



------------



Защитник на "Левски" също отива в Казахстан

Защитникът на "Левски" Живко Миланов най-вероятно ще премине в първенството на Казахстан, съобщи още Мирчо Димитров. Той отказа да съобщи клуба, но като се има предвид близката връзка на бранителя със Станимир Стоилов, най-вероятно това ще бъде "Астана". Миланов е свободен агент от Нова година, а към него има интерес и от руски клубове. Защитникът преговаря и с кипърския АПОЕЛ (Никозия), където очакват неговото крайно решение.
835
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД