:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 198
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Игра на тронове" обикаля България на голям екран

Зимата иде - в буквалния и преносния смисъл. Докато навън дърво и камък се пука от студ, 6-и сезон на сагата "Игра на тронове" пристигна и у нас. Над 600 фенове на сериала имаха възможност да гледат 1-ва серия на голям екран в деня на премиерата. По традиция HBO България организира широкоекранна прожекция за всеки един от десетте епизода в различен град на България.

Маратонът ще продължи до 27 юни и е напълно безплатен за феновете. На 2 май Game of Thrones пристига във Велико Търново с прожекция на паметника "Асеневци". Следващите епизоди ще бъдат на 9 май в Благоевград, на 16-и в Стара Загора, на 23 май в Русе, на 30-и в Плевен, на 6 юни във Варна, на 13 юни в Бургас и на 20 юни - Пловдив. За финалния десети епизод "Игра на тронове" ще се завърне в столицата (27 юни). Безплатни пропуски за прожекциите могат да бъдат получени в офиси на Telenor в съответните градове няколко дни преди премиерата.

Най-върлите фенове могат да гледат епизодите на легендарната сага едновременно с американското излъчване по HBO и HBO GO още в 4 сутринта, а за България излъчването е от 21:05 ч.

От дебюта си през 2011 г. Game of Thrones се превърна в световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на всички времена. Той е базиран на фентъзи поредицата на Джордж Р.Р. Мартин "Песен за огън и лед", пълна с политически и сексуални интриги сред седем благороднически фамилии, които се борят за контрол върху митичната земя на Вестерос.
1007
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД