:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 325
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ФРГ има специална отговорност

за постигането на мир и разбирателство по света, заяви германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер в обръщение по случай 71-та годишнината от края на Втората световна война, която беше отбелязана вчера, предадоха агенциите. "Нашата страна, която през ХХ век донесе толкова много войни и страдания, успя отново да се върне в сърцето на световната общност... Европа стана забележителен проект за сътрудничество и диалог. Ние сме благодарни за това", каза той.



Руският президент поздрави

вчера за Деня на победата ръководителите на държавите от бившия Съветски съюз, непризнатите Абхазия и Южна Осетия, предаде РИА "Новости". Той подчерта, че не трябва да се допуска преразглеждане на историята и повторение на трагичните събития от миналото. "Наш общ дълг е грижливо да пазим светлата памет на падналите във Великата отечествена война и да полагаме грижи за все още живите ветерани", казва Путин.



Канада се готви да премахне санкциите

срещу Беларус, въведени през декември 2006 г., съобщиха агенциите, като се позоваха на МВнР в Отава. "В отговор на положителното развитие на събитията в Беларус Министерството на външните работи на Канада ще започне процес по вдигане на наложените на страната санкции", се казва в съобщение на ведомството. В средата на февруари т.г. външните работи на ЕС решиха да бъдат вдигнати голяма част от санкциите срещу Беларус, но в сила остана оръжейното ембарго.

3
798
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
08 Май 2016 23:54
"Нашата страна, която през ХХ век донесе толкова много войни и страдания, успя отново да се върне в сърцето на световната общност..."
И като отмъщение реши да ликвидира Европа... Като не можа да я завладее, ще я помюсюлманчи!
09 Май 2016 00:04
.
09 Май 2016 11:55
Капитулацията на нацистка Германия преди 71 години НЕ е и НЕ може да бъде причина днешна Германия да бъде троянския кон на ислямската инвазия в Европа ! Меркел - !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД