:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

България подпомага бежанците



от Палестина в Близкия изток с 50 000 евро, а към пострадалите от земетресението в Еквадор ще бъде насочена хуманитарна помощ в размер на 30 000 евро. Това реши вчера правителството. Вноските се осигуряват от планираните средства за помощ за развитие и хуманитарна помощ.



Промени в градския транспорт



въведе експериментално Центърът за градска мобилност в София заради пускането на метрото до "Хладилника". До края на годината се удължава маршрутът на автобусна линия 65 от "Манастирски ливади" до зоопарка. Закрива се спирка с код 2655 на бул. "Черни връх" за автобуси 88, 98 и 120. Възстановява се маршрутът на автобус 98 от кметство "Железница" до зоопарка. Сменят се имена на спирки по бул. "Черни връх", ул. "Сребърна" и ул. "Хенрик Ибсен".



"Цариградско шосе" ще се затваря



нощем от 21 до 31 юли заради строежа на пешеходния мост към научно-технологичен парк София. От полунощ до 4 часа в следващите 10 дни се въвежда забрана за движението, първо по централното пътно платно в посока изход между ул. "Антон П. Чехов" и по пътната връзка от кръговото към булеварда, а след това в обратна посока между ул. "Ген. Йордан Венедиков" и ул. "Акад. Георги Бончев". Колите ще могат да минават по локалните платна.



Още една църква е пред рухване



в Пловдивско - в с. Крислово. Построена е през 1928 г. на мястото на съборената от голямото земетресение предишна църква. В селото има свещеник, но той не служи вътре от 5 г., тъй като сградата е опасна. Кметството е събрало 5000 лв., но за ремонт трябват 50 000 лв., а Пловдивската митрополия не отговаря на молбите за отпускане на средства. По същия начин е спрян ремонтът и на съсипания храм в Черноземен, който е паметник на културата.
955
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД