:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Даниел Митов
Санкциите срещу Русия



и енергийните проекти в България и региона са били основните въпроси, разгледани по време на визитата на министър Даниел Митов в САЩ вчера, съобщи външното ни министерство. Изграждането на газовата връзка с Гърция и на терминал за втечнен природен газ край Александруполис са били акцент в разговора му със спецпратеника по международните енергийни въпроси на Държавния департамент Амос Хокстийн. Сътрудничеството със САЩ в областта на санкциите и увеличаването на тяхната ефективност е било темата на срещата на Митов с координатора на Държавния департамент по политиката на санкции Даниел Фрийд. Първият ни дипломат е участвал и на кръгла маса за сигурността в Черноморието, на която е заявил, че "България подкрепя регионално сътрудничество в Черноморския регион за укрепване на сигурността под егидата и командването на НАТО".



ЕС е най-хубавото нещо, което



можеше да се случи на България и Румъния, обяви българският еврокомисар и зам.-председател на ЕК Кристалина Георгиева в интервю за влиятелния вестник "Люксембургър Ворт". "Трябва да си направим изводите от референдума във Великобритания, да си вършим работата добре и да обясняваме на хората това, което правим," коментира Георгиева. "Няма смисъл комисията да застава срещу страните членки или обратното, в Европа имаме още един шанс да престанем да се сочим с пръст един друг и да обединим силите си," разсъждава в интервюто еврокомисарят.

 Кристалина Георгиева
1
1061
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
25 Юли 2016 10:28
Идва ми в повече - две американски подлоги в един материал!?!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД