:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Кой кум, кой сват...

...Кой зет на терорист. "Утре решаваме дали даваме зет на атентатор на "Шарли Ебдо" на Франция", съобщава "Труд". Докато СГС умува, властите ни лук яли, ни подушвали. "Зетят на атентатора срещу "Шарли Ебдо" реално опасен за националната сигурност", цитира "24 часа" ДАНС, но конспиративно мълчи какво е направено или ще се прави за ограничаване на опасността.

В "Монитор" опасният роднина е станал шурей. Макар между газетите да има разнобой относно родствените връзки, публикациите хвърлят известна яснота върху особеностите на националната сигурност: "Шуреят на атентатора от "Шарли Ебдо" влязъл у нас с влак. Никой не знае какво е правил два дни в България Мурад Хамид".

Със същата непосилна лекота бе опущен и турският гастарбайтер - анихилатор на двойка рокери в ПТП. "Съдия Недялка си би камшика", в този галантен книжовен изказ опакова "24 часа" покриването на съдийката, разписала домашен арест на опасния шофьор. И сега: "Търсят с еврозаповед за арест пуснатия от нея Фарук Бекташ". А в "Труд": "Искаме си от Турция двойния убиец на семейство рокери". Ако може някой друг да ни свърши работата, най-добре. Все едно ЕС ли ще е, Ердоган ли, Путин ли.

Испанската тотомилионерка Гошка, тази родна донкихотеса от Ла Манча, не вярва на сълзи и на полиция. Тя откри, че спасяването на милионерите е дело на милионерите и "24 часа" описва премеждията й: "Гошка се укрива от трошачите на кости на Иво Ел Булгаро".

Но да не помисли драгият читател, че всичко е "ние ги хващаме - те ги пускат", ето още ловни новини. "Ловят студенти за по петдесет лева на глава", информира "Труд" с оглед стотиците незаети места във ВУЗ-овете. "След лова на покемони най-разпространеният друг лов у нас е на студенти". Е, поне този е по-безопасен, с оглед зачестилите инциденти с преследвачи на Пикачу.

С една дума, положението е WANTED. Само на "Труд" (и на нашия форум) не им дава мира един въпрос: "И друго - къде са на зетя шуреите и баджанаците? Ами тъщата къде е?"

1026
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД