:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Хартс" очаква ФИФА да ощети "ЦСКА-София"

В шотландския клуб са убедени, че централата ще присъди Бьорн Йонсен на тях
СНИМКА: СПОРТАЛ
Младите футболисти на "ЦСКА 1948" (в светли екипи) гледат от резервната скамейка победата с 4:2 в контролата с "Железница". Хеттрик направи 17-годишният Йоан Маринов, който е юноша на ЦСКА. Днес "ЦСКА 1948" ще играе контрола срещу тима на БДЖ от 18 ч. на стадиона в квартал "Обеля", а в неделя ще участва в четиристранен турнир в Кокаляне.
Въпреки информациите, че "ЦСКА-София" ще си върне американския нападател Бьорн Йонсен, след като той няма да получи разрешение да бъде картотекиран в "Хартс", индикациите от Шотландия сочат обратното. Според Deadlinenews се очаква днес ФИФА да присъди футболиста тъкмо на клуба от Единбург.

Преди 3 седмици Йонсен, който до май игра за "Литекс", подписа договор за 3 сезона с "Хартс". От "ЦСКА-София" обаче твърдят, че споразумението е невалидно, тъй като американецът имал редовен контракт с българския клуб. Но от "Хартс" са съобщили на изданието, че "ЦСКА-София" не е спазил срока да докаже твърдението си. Освен това от участника в нашата Първа лига не са отвърнали на поканите от Шотландия да изгладят приятелски противоречията. Затова "Хартс" е помолил шотландската футболна асоциация за съдействие, а тя на свой ред се е обърнала към ФИФА. Световната футболна централа на свой ред е взела становищата на двата клуба и се очаква до петък да даде отговор по случая "Бьорн Йонсен". Източници от "Хартс" са обявили пред изданието, че очакват положителен развой за тях (респективно негативен за "ЦСКА-София") и Йонсен да може да дебютира още в съботното домакинство срещу "Инвърнес" от 3-тия кръг на шотландската Висша лига. Играчът е споделил в "Туитър" същите надежди.

"ЦСКА-София" има трудности и при опитите да картотекира португалеца Давид Симао, с когото подписа още през юли. Направени са няколко постъпки пред ФИФА за разрешаване на случая, но отговорът оттам се бави, тъй като тече разследване на начина, по който "Чавдар" (Етрополе) купи "Литекс", а след това клубът бе преименуван на "ЦСКА-София" и преместен в столицата.
1
997
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
18 Август 2016 21:57
Мъ туй хамериканчи що тъй ни ще дъ припознава... знае ли той кво правят арт дилърите на г-н Росен Ж с отказващите да припознават
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД