:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 328
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Едвин Сугарев и Libertarium Civil Association



довечера ще представят от 18.30 часа в Съюза на архитектите книгата "Корупционната България. Том I. 1989-1997". Автори са Едвин Сугарев, Христо Христов и Петър Бучков. Ще говори Момчил Методиев, в представянето ще вземе участие и Методи Андреев. "Ако трябва да обобщим своите мотиви за реализацията на настоящия проект, те са следните: широкото разгръщане на корупционните практики във всички сфери на обществения живот, липсата на реални усилия от страна на държавата да обуздае този процес, практически неработещата съдебна система и драматичната липса на справедливост са сред най-сериозните фактори, които спъват развитието на гражданското общество и предизвикват мащабна емиграционна вълна, която изправя страната пред демографска криза" - пише Сугарев.



Аксиния Михайлова



е поет на месеца в Столична библиотека, съобщиха от ведомството. През целия октомври читателите могат да се запознаят с авторските книги на Аксиния, както и с нейните преводи на френска, литовска и латвийска поезия, които са на разположение, изложени във витрини на втория етаж в отдел "Обслужване". Самата авторка ще чете свои стихове и ще бъде представена от проф. Михаил Неделчев и д-р Людмила Балабанова довечера от 18:30 ч. в клуба на библиотеката. Входът е свободен, ще има също книги и автографи.
1019
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД