:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 325
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ганаец е вариант №1 за атаката на "ЦСКА-София"

Отборът ще играе с "Базел" на лагера си в Испания
СНИМКА: WKIPEDIA.ORG
Рафаел Двамена с екипа на сателитния отбор на "Ред Бул Залцбург" - "Лиферинг", където бе пратен под наем, след като така и не записа официален мач за тима от Залцбург. След това обаче възроди кариерата си в "Аустрия" (Лустенау).
Ганаецът Рафаел Двамена е водещият избор за нов нападател на "ЦСКА-София". Клубът води преговори още от декември с голмайстора на австрийския "Аустрия" (Лустенау) и очаква отговора му. 21-годишният Двамена е хит до момента през сезона в тамошната втора дивизия - с 18 гола от 20 мача. Към него обаче има интерес и от елитния "Аустрия" (Виена).

Затова в "ЦСКА-София" имат резервен вариант, също чужденец, но се надяват все пак на успешен край с Двамена и той да започне зимна подготовка с тима през следващата седмица. Идването му обаче ще означава, че Преслав Йорданов ще загуби титулярното си място. Нападателят е и сред играчите, които вероятно ще бъдат продадени или освободени.

Треньорът Стамен Белчев ще съобщи имената на ненужните в понеделник, когато събира отбора. Дотогава трябва да стане ясен и целият екип, с който специалистът ще работи. Близкият до клуба сайт 7dnicska междувременно съобщи, че Белчев е спечелил доверието на ръководството да бъде назначен за постоянен наставник, тъй като единствен от кандидатите е обещал, че "ЦСКА-София" ще се класира на място, даващо право за участие в евротурнирите. Той се е наел и с мисията да налага повече млади играчи. Очаква се Белчев да включи в подготовката на първия тим левия халф-бек Ангел Лясков и нападателя Тонислав Йорданов.

"ЦСКА-София" ще тренира в България до 18 януари, след което заминава за Испания до 5 февруари. За там са планирани няколко контроли, като вече са договорени тези с участниците в Шампионската лига "Динамо" (Киев) и "Базел". Предвижда се и участие в международен турнир.

3
725
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
06 Януари 2017 09:25
https://wikileaks.org/plusd/cables/05SOFIA1207_a.html#parH
06 Януари 2017 12:08
http://m.19min.bg/news/2/83921.html
Напомняме, че неотдавна с парите на ЕС за бежанците, правителството купи от джиповете, сглобявани по китайски лиценз от олигарха в село Баховица, машини за границата. В предприятието останаха на работа само неколцина души за довършване на поръчките. Реалната производствена дейност на автопроизводителя е прекратена след секването на финансирането от КТБ.

07 Януари 2017 13:03
Напомняме, че неотдавна с парите на ЕС за бежанците, правителството купи от джиповете, сглобявани по китайски лиценз от олигарха в село Баховица

Боко и КраДлев са за затвора!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД