:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Флашка гигант

Малка флашка с големи възможности
Покрай популярността на Cloud услугите продажбите на устройства за съхранение на данни намалява, но все още има пазар за тези с по-голям капацитет. Именно по тази причина явно се появи DataTraveler Ultimate GT флаш памет на Kingston, който в най-голямата си версия може да събере невероятни 2 TB данни.

Това прави флашката идеална за тези, които работят с видео или обработка на видео. В много от новите лаптопи днес се монтират SSD дискове, които предлагат максимум 1 TB капацитет, и то само изключително скъпите и най-мощните версии. Затова потребителите често разчитат на външни твърди дискове, които предлагат висок капацитет за малко пари. Външните твърди дискове обаче са доста големи, затова по-интересни са леснопреносимите USB стикове - като DataTraveler Ultimate GT, които идват в изпълнение от 1 и 2 TB. Те поддържат високоскоростен пренос на данни благодарение на USB 3.1 интерфейса.

Освен това стиковете са устойчиви на сътресения благодарение на изработката от цинк-алуминий и възможността за работа при температури от -25°C до 60°C без да се загубят данните. Kingston предлага и 5-годишна гаранция за тези стикове.

Цената на новите DataTraveler Ultimate GT флаш памет все още не е ясна.

858
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД