:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

АРТ ЛУПА

Ед Шийрън

стана най-слушаният изпълнител в музикалната платформа "Спотифай". Според данни от най-популярната онлайн услуга британецът има 42.2 млн. слушатели месечно. Това е почти половината от всички потребители на "Спотифай". Той победи конкуренцията на аренби изпълнителя Уикенд, който беше №1 през декември след излизането на новия му албум Starboy. Той от своя страна сложи край на седеммесечния успех на рапъра Дрейк. Въпреки успеха на Шийрън той все още е далеч от рекорда на Дрейк и неговата песен One Dance, която е най-слушаното парче в историята на платформата с 1.15 млрд. слушатели.



Почина звездата от "Туин Пийкс"

Уорън Фрост. Той е издъхнал на 91-годишна възраст в дома си в щата Върмонт, съобщава неговият син Марк. Освен с ролята на доктор Уилям Хейуърд в култовия тв сериал Фрост е популярен с участието си в тв поредиците "Зайнфелд", "Матлок" и "Шоуто на Лари Сандърс". Той може да бъде видян за последно в новия сезон на "Туин Пийкс", чиято премиера ще бъде на 21 май тази година.



Прочутите кръгли очила на Джон Ленън

бяха продадени на търг за 2900 паунда в аукционната къща Ryedale Auction. Изтъргувано бе и сако на покойния бийтълс, като неговата стойност при наддаването стигна 10 400 паунда. Знаменитите кръгли очила, които се превърнаха във визитна картичка за музиканта, впоследствие са принадлежали на чичо му Чарли Ленън. Лотът включваше и писмо на чичо Чарли, в което се разказва историята им. Джон бил на гости у своя роднина и докато говорил с някого по телефона, стъпкал цайсите в пристъп на гняв. След като си отишъл, чичото ги взел от кошчето за боклук и ги занесъл за ремонт, където те били възстановени.

698
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД