:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Феновете на "Левски" ще помагат с присъствие

Националният клуб на привържениците отказва да придобие акции, Тръст "Синя България" може да ги вземе
СНИМКА: БГНЕС
На трибуната в зала "Универсиада" се събраха стотици фенове, разтревожени за съдбата на любимия си "Левски". Сред тях бяха бившият шеф на фенклуба Владимир Владимиров-Гугутката (вляво, правият), Константин Папазов (седнал до масата, в бяло) и др.
Феновете на "Левски" се обединиха около идеята, че само с присъствие на мачовете на тима ще помогнат на клуба да излезе от трудното положение. Запалянковците са категорични, че трябва да превъзмогнат всички различия помежду си, които не са малко, за да може фалитът да бъде избегнат. Вчера от Националния клуб на привържениците (НКП) официално обявиха, че няма да придобиват акции в клуба, но това може да го направи друго сдружение на феновете - Тръст "Синя България".

"НКП ще подкрепи всяка дългосрочна и достатъчно добре аргументирана стратегия за управление на клуба с ясни правила, срокове и отговорности. Тръст "Синя България" разполага с необходимия кадрови, управленски и организационен потенциал, за да поеме управлението на клуба и да го поведе към устойчиво развитие", се казва в разпространеното от фенклуба съобщение.

Малко преди това една от големите фракции в Сектор Б - "Южна дивизия", обяви, че се завръща на стадиона и ще подкрепя отбора в следващите мачове. Тази група е в конфликт с Националния фенклуб на "Левски" и спря да посещава срещите преди няколко месеца. Сега обаче феновете са готови да превъзмогнат всички различия помежду си, за да може клубът да тръгне нагоре.

Засега промени и в самия клуб няма да има - Спас Русев си остава главен акционер, останалите хора в ръководството също запазват своите позиции. Това пък стана ясно след среща на двама от шефовете - изпълнителния директор Диана Иванова и финансовия Красимир Иванов, с фенове, проведена в зала "Универсиада". Двамата подробно разкриха ситуацията в клуба, заради която бяха бурно атакувани от запалянковците. Според сметките на Красимир Иванов на всеки домакински мач на "Левски" трябва да се събират поне 5000 души, които да плащат билети. Така клубът ще излезе на печалба, тъй като при по-малко публика всяка среща на ст. "Георги Аспарухов" носи нови загуби.

---------------------------------------------

Красимир Иванов:

"Вече съм предложил на управителния съвет клубът да създаде ново дъщерно дружество с името "Бъдеще за "Левски", в което да бъдат пренасочени всички постъпления от дарения от привърженици, както и всички суми от продажбата на членски карти на клуба. Моето желание е тези средства да бъдат използвани прозрачно и с тях да се финансират само две дейности - детско-юношеската школа на клуба и подобряването на материалната база", заяви финансовият директор Красимир Иванов, който спази обещанието си и публикува на официалната страница на клуба пълния финансов отчет на "Левски" за миналата година.



СНИМКА: БГНЕС
Красимир Иванов
21
1303
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
21
 Видими 
25 Февруари 2017 20:23
Заглавието на статията е точно на място. Обединени и мобилизирани всичките 400 лецковци бяха на кабриото, за кеф на спонсорът и строителят на трибуни. Радвам се че се оправихте. Много. Тръста, НПК-то, South division и София Запад събрахте цели 4-500 човека. Като прибавите и ония 30 000лв. събрани от тръста и сте оправили финансирането поне за две-три години напред. Ако няма за нафта на катафалката, кажете къде да дойда с пълна туба? .
25 Февруари 2017 21:21
Спортната редакция нещо не бърза с горещите новини от днешните мачове в българската лига.
Сигурно не им харесва... Но мълчанието изпълва със задоволство и злорадство
25 Февруари 2017 21:26
Къдей онази любвеобилната помакиня Марчето , от Горни Воден ? Сигурно е лапнала синята калъфка и дъвче , а ръцете й отзаде , не може да пише на таблетя...
25 Февруари 2017 21:28
Жито, цветя - за "Левски" София!
25 Февруари 2017 23:12
" Тази група е в конфликт с Националния фенклуб на "Левски" и спря да посещава срещите преди няколко месеца."

Така ли му викат вече? Всъщност тарторите на "Дивизията" бяха нашамарени от хора (условно казано) на "С-я Запад" и цялата им фракция беше позорно изритана от "Герена". Целта беше предотвратяването на издигането на транспаранти срещу Боко и Пеевски. Шансовете на скотове като този шушляков тулуп, изпълнил предния план на снимката, да са на хранилка, играейки го преторианци, към този момент са никакви и това естествено ги изнервя, защото на чакали като тях е ясно, че няма как да издоят нещо от бай Финяга . "От костенурка - вълна", както е казал поета. Много малко неща извън кинтите и "белОто" вълнуват тази пасмина и абстрактна тема като съдбата на "Л"(освен като източник на препитание) определено не е между тях.
26 Февруари 2017 07:58
От 2008г. досега целия нет беше пълен със счетоводители и разбирачи които си избиваха комплексите върху колоса на българския футбол - ЦСКА. Сега ги няма. Няма ги на стадиона, няма ги в нета. Митът за фенската им маса е разбит, футболната им репутация след осем години без трофей е в прахта, дълговете им растат с всяка минута, стадионът им е грозен, недовършен и празен, селекцията им е комична, треньорът и директорите не знаят на кой свят са и вместо публиката да се вдигне и да защити светинята си, са се навряли в миши дупки и циврят. Открийте разликата с онези 35 000 души на стадиона подкрепящи ОТБОРА макар и във "В" група. Тука ми обясняваха, че нямало значение, че ходиме на стадиона и макар и във "В" група имаме най-голямата посещаемост и гледаемост по телевизията. Е, оказа се, че има значение. Оказа се, че дори убийците ни усетиха, че сме незаобиколим фактор и се видяха принудени да си преформатират първенството заради нас и го направиха. Защото разбраха, че не се гаси туй що не гасне. А вие явно сте решили да палите не огън а свещи. Или просто само толкова можете...
26 Февруари 2017 08:17
Нещо малко встрани от темата за добичето на смъртен одър, хей тъй за разведряване на обстановката...Вчера, когато Иво Главата се опита умишлено да счупи крака на португалеца (за което получи само жълт картон???) аз лично щях да си счупя телевизора...После се сетих за онзи паметен мач с Лил. Сетих се как влезна на смяна и със спринт се подреди пред полето, след което със задната част на голямата си празна глава си забоде неспасяем автогол елиминирайки Лецко от ЕКТ и някак му простих... ...това си е безценно, също като везалката...
26 Февруари 2017 08:25
26 Февруари 2017 08:28
Както си му е реда, в тема за "Левски" се носи само антилевскарски квич.
Драги другарЕ, ако е за злорадство само да напомня - "Левски" съществува и ще съществува.
А партийно - съветският клонинг, комуто се кланяхте изчезна. Завинаги. На бунището на историята, при другарите Балев, Дамянов и пр. антибългарски предатели.
Та като си нямате отбор, аре улево да прославяте с маанета "Ливърпул" или партизанските си дружки с доскорошен таран Божинката.
26 Февруари 2017 08:36
Не си в позиция да тураш този или онзи "у лево" приятелче, огледай се - ти си сам. Вчера в Стара Загора в сектора за гости имаше повече публика отколкото на целия телеком-арена Гунди. Така се обединихте, че грозния строеж беше абсолютно празен. За кеф на спонсора ви, който се надява да си вдигне приходите и на строителите меценати, които ще си чакат парите от трибуната до 2117г.
26 Февруари 2017 09:30
А пък "лески съществува и ще съществува" не е потвърден факт, а просто лозунг...колко съществува видяхме снощи, а дали ще съществува предстои да видим... Единствената ви надежда е "кой" да прати поредния спонсор пожелал анонимност. Но дали сте напред в списъка с проблеми на "кой"? Или е решил, че сте воденичен камък, който го дърпа надолу и е решил просто да среже въжето? Въпроси, въпроси, а отговори няма...гърчът е страшен и няма да лъжа - развеселява ме
26 Февруари 2017 09:30
Както си му е реда, в тема за "Левски" се носи само антилевскарски квич.

Не, не е "квич"!
Има много поговорки. Ще напомня една: на заем брашно тъпкано се връща!
А колко много вицове завършват с "е, ти първи започна"...
26 Февруари 2017 09:52
Само защото е Сирни Заговезни се въздържам да напиша каквото искам по повод писанията на продажната сган по-горе.
Anardil-
26 Февруари 2017 09:58
И последно понеже си имам и по-приятни занимания за кой "божинката" говориш? За божи86? За любителят на кавъри който само преди 20 дни(явно разполагащ с вътрешна информация), предвид предстоящото си изгонване от партизан и очертаващата се дълга почивка пееше "дани прецедент и лески шампоан"? Еми и той ви изостави и отпраши за някакво китайско село. А можеше да дойде точно сега и да се превърне в икона нали? Колко лош божи86...
26 Февруари 2017 10:01
Неврокоп, ти пък! Не се въздържай, отпусни жилата, свали напрежението. Точно защото е Заговезни ще ти простим, каквото и да напишеш . Днес може.
26 Февруари 2017 10:18
Спокойност...здраве и живот да е-и утре е ден.
26 Февруари 2017 12:50
целия телеком-арена Гунди.

Абе, питам се как ли ще се изписва съкращението на "Vivacom Арена Георги Аспарухов'?
VАГА ли? Че то това е по-смешно и от емblемаtа, и от аgитkата на" Леfскi ".
26 Февруари 2017 13:06
Във форума се носи зловоние, идващо от едни оранжеви цървули. Някой да проветри!
26 Февруари 2017 13:37
О, приятелче, Недоволний, ти си станал голямата работа! Чета те и като мислител си млад Конфуций, а като слово си равен по ораторство на Фидел Кастро. Браво! И нали съм ти приятел, да ти подскажа - не ти отговаряме за да не ти доставяме удоволствие...
26 Февруари 2017 15:47
Как, от Недоволен, се става, Башнедоволен?
26 Февруари 2017 15:49
дайте калъфка на гъчовица, че в устина не ползват такива неща
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД