:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

3285 домейна с "бг" са заявени



за по-малко от месец, откакто започна регистрацията на кирилица, съобщи министерството на транспорта и съобщенията. 1690 организации и граждани са се включили в новото българско интернет пространство. От 8 февруари до 8 май е периодът, в който се заявяват и регистрират домейни със "защитени" имена, както и адреси на кирилица, които не попадат в списъците с резервирани имена. Сред желаещите има и чужди компании - например производители на автомобили. Има и частни лица, които искат да регистрират интернет имена на кирилица, свързани с основните институции - като президент.бг, парламент.бг, софия.бг. Цената за регистрация и поддръжка на домейн е 20 лв. за година.



Спецзвеното "Фискален контрол" хвана



1 тон саздърма с неясен произход, пътуваща за износ към Турция. При проверка на тир инспекторите на НАП установили, че превозва храна без задължителните ветеринарно-медицински документи. Стоката ще бъде изпратена в екарисаж за унищожаване. От началото на 2017 г. фискалните агенти на НАП са извършили 45 000 проверки на транспортни средства. На 13 000 камиона са поставени технически средства за контрол, наложени са и 300 обезпечения, за да се избегне отклонение от облагане, допълват от НАП.

НАКРАТКО

3285 домейна с "бг" са заявени



за по-малко от месец, откакто започна регистрацията на кирилица, по данни на Министерството на транспорта и съобщенията. 1690 организации и граждани са се включили в новото българско интернет пространство. От 8 февруари до 8 май е периодът, в който се заявяват и регистрират домейни със "защитени" имена, както и адреси на кирилица, които не попадат в списъците с резервирани имена. Сред желаещите има и чужди компании - например производители на автомобили. Има и частни лица, които искат да регистрират интернет имена на кирилица, свързани с основните институции - като президент.бг, парламент.бг, софия.бг. Цената за регистрация и поддръжка на домейн е 20 лв. за година.



Спецзвеното "Фискален контрол" хвана



1 тон саздърма с неясен произход, пътуваща за износ към Турция. При проверка на тир инспекторите на НАП установили, че превозва храна без задължителните ветеринарномедицински документи. Стоката ще бъде изпратена в екарисаж за унищожаване. От началото на 2017 г. фискалните агенти на НАП са извършили 45 000 проверки на транспортни средства. На 13 000 камиона са поставени технически средства за контрол, наложени са и 300 обезпечения, за да се избегне отклонение от облагане, допълват от НАП.
1
683
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
09 Март 2017 07:27
3285 домейна ? Колко от тях са на Сорос ?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД