:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 313
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

437 апарата за неонатология



и пренатална диагностика са купени по програма "Инициативи за обществено здраве" с финансовата подкрепа на Норвежкия финансов механизъм и Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, съобщиха от здравното министерство. Скоро те ще бъдат разпределени в 34 болници в цялата страна. Общо 29 проекта в областта на детското, репродуктивното и психичното здраве са финансирани с 15 782 353 евро по програмата.



45 души ще учат за здравни медиатори



във випуска за 2017. Това е шестият поред випуск, а обучението се провежда от Националната мрежа на здравните медиатори, Факултета по обществено здраве към МУ-София и Министерството на здравеопазването. Здравните медиатори посредничат между жителите на ромските махали и здравните и социалните власти. Общо у нас има над 130 подобни медиатори.



Картините в "Квадрат 500"



нямат застраховка. Но такава е ситуацията и с повечето произведения на изкуството в обществените музеи и галерии у нас. Това коментира пред БНТ художникът Недко Солаков. Солаков направи публичен скандала с повредените десетки картини в националната художествена галерия. На снимките, публикувани от художника, например се виждаше, че някои от картините са покрити с японска хартия, за да се запазят. Причината бе повредената климатична инсталация заради големия студ. По думите на Солаков културното министерство е назначило две независими комисии - техническа и реставрационна, за да разнищят казуса. Според експертите картините са правилно облепени с хартията, но е трябвало да бъдат веднага изнесени от залата, а не да стоят там повече от месец.
906
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД