:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 348
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Моруна канибал

Като ти тръгне от "Стандарт", така ще върви, мисли прелитащият с малкото останало му акъл. Защо от "Стандарт" ли? - защото заглавието им вчера изби рибата. "Моруна изяде главата на прокурор" - пише там с ей такива букви - големи колкото на моруната очетата.

Прелитащият, известен както с интелектуални затруднения, така и със склонност да седи с въдица край мътни локви, се втренчи в текста омагьосан. Каква ще да е тая моруна, и каква - с извинение - тая глава - ошашка се той. Айде, да кажем - главата може и да е маломерна, това иди-доди. Ама от друга страна, прокурорските глави са доста дървени, де може така моруната лап, и от прокурора само едното тяло да остане?

Моруната се оказа едва 38 кг, а изяждането - преносно. :( Прокурорът бракониерствал, хванали го, и Цацаров му иска оставката. Сигур да се похвали в Брюксел - ето, и ний можем да ядем сановити глави като румънците. Вярно, не ги гоним нашите за корупция, а за лов и риболов, ама все е нещо.

Като тръгне на изяждане в пресата, така - на разпад - върви всичко. Лондон подаде молба за развод с Европа, вече съвсем официално, пише "Труд", "Уестингхаус" фалира - пише "24 часа", а "Тръмп хвърли в мините екоплана на Обама", пише "Стандарт". Пука се, пука се, господа съдебни заседатели, както викаше Остап Бендер.

И политически е тъй - "Не на широката коалиция". В "Стандарт" прелитащият не че чете, но срича с мъка как Валери Симеонов уговарял двете големи партии да се вземат. А те не щат и не щат! Ще искаме министри, отсича Каракачанов на същата страница.

Тоест няма рахат, няма любов, няма хармония. Герджиков се жали в същия вестник: "Загубих си съня". То на премиера все някой нещо иска, дори на служебния. Орбан пък - унгарецът - гонел университетите на бившия унгарец Сорос от Унгария, пише "Труд".

Герджиков, ето това е премиер - с цяла косатка се е хванал, и не реве. Засрами се!
1031
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД