:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 352
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Първа лига

26-и кръг - днес, 17.30 ч.: "Пирин" (Бл) - "Нефтохимик Бургас" (съдия Ст. Ставров) (по "Диема спорт"); от 20 ч.: "Ботев" (Пд) - "Монтана" (Г. Давидов) (по "Диема спорт");



Нападателят

на "Левски" Амаду Сукуна е разтегнал връзка на дясното коляно и ще е извън игра за около месец.



Новото

попълнение на "Монтана" Саер Сене (30 г.), бивш футболист на "Байерн", "Ню Инглънд Революшън" и "Ню Йорк Ред Булс", беше картотекиран в БФС и попадна в групата за днешното гостуване срещу "Ботев" (Пд). От състава отпаднаха контузените Стивън Петков, Марко Яколич и Диарасоуба Бамба.



Юношеският

национал Асен Чандъров отпадна от състава за Евро 2017. Оказа се, че той е получил тежка контузия в последния квалификационен мач - победата с 3:1 над Босна и Херцеговина. Халфът на "Септември" (Сф) е скъсал задна връзка на лявото коляно и ще се върне в игра наесен.



Ганайският

футболист на "Верея" Самуел Инкоом е искан от три клуба от САЩ - "Чикаго Файър", "Атланта Юнайтед" и "Реал Солт Лейк", твърди сайтът "Ганасокърнет".



На 1/2-финал

за Купата на Румъния се класираха четирима български футболисти. Венелин Филипов игра цял мач за "Волунтари", който спечели с 2:1 навън срещу "Миовени". "Университатя" пък спечели с 6:5 след дузпи (0:0 след прод.) над гостуващия "Динамо" (Букурещ). За домакините от Крайова през цялото време игра Радослав Димитров. Христо Златински бе сменен в 102-ата мин., а Апостол Попов още в 45-ата мин.



Франк де Бур

е отказал възможността да стане селекционер на Холандия. Той е посочил, че иска да се занимава ежедневно с треньорска дейност, а това е възможно само в клубен отбор.

609
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД