:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Южнокорейски съд издаде заповед

за арест на бившия президент Пак Гън Хе заради злоупотреба с власт, предаде Би Би Си. Преди това тя бе свалена от поста след импийчмънт в парламента. До това се стигна след скандалните разкрития, че Чой Сун Сил, близка приятелка на президентката, е използвала влиянието си, за да накара големи корпорации да дават милиони като дарения на обвързани с нея фондации. Според редица публикации става дума за над 72 млн. долара. Пак Гън Хе не е първият лидер на Южна Корея, който бива арестуван по обвинение в корупция - преди нея още двама биват осъдени за същото, а Но Му Хен се самоуби, преди да бъде произнесена окончателната му присъда.



Качински води Полша към диктатура,

заяви в интервю за германския седмичник "Ди Цайт" бившият полски президент Лех Валенса. Той обвини лидера на управляващата дясна партия "Право и справедливост" Ярослав Качински, че откакто партията му дойде на власт м.г., е направила редица резки промени, които доведоха до масови протести в страната и предупреждение от ЕС, че на Варшава може да бъдат наложени санкции заради нарушения на върховенството на закона. "Той иска да премахне всичко, което му пречи - Конституционния съд, съдилищата, парламента", посочи Валенса.

721
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД