:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Смениха съперника на Тервел три дни преди мача

Кевин Джонсън ще опита всичко, но аз съм на друго ниво, каза Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС
Кубрат Пулев и Кевин Джонсън по традиция се гледат страшно преди съвместната им пресконференция вчера. На заден план е Тервел Пулев, който ще бъде секундант на брат си, след като приключи двубоя си с поляка Якуб Войчик.
Тервел Пулев има нов съперник за мача си в "Арена Армеец" в петък вечерта. Той трябваше да излезе срещу Мустафа Амиш (Фр) в третия си мач в полутежка категория в професионалния бокс. Французинът обаче се е отказал, а вчера бе обявен и новият съперник - Якуб Войчик (Пол). 27-годишният поляк има 8 победи, 18 загуби и 2 равенства в кариерата си, а специфичното при него е, че е с обратен гард.

"Това, че противникът е сменен, няма особено значение за нас. Ние, така или иначе, нямахме видео от предишния, не знаехме за какво става въпрос. Бяхме готови на всякакви изненади. За новия съперник нямам абсолютно никаква информация, разбрах за него буквално преди час. От статистиката му разбрах, че балансът му е отрицателен, но това не означава, че е слаб", каза Тервел.

Главният двубой на галата в "Арена Армеец" ще е между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън, като българинът ще защитава интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA).

"Пулев е силен, но ако не бях видял слабости, нямаше да дойда тук. Целта ми е да го бия и да му разбия мечтата за нов мач за световната титла. Върнах се в бокса именно заради такива срещи на високо ниво. Не съм като Самюел Питър - да дойда и да се откажа след 3 рунда", каза Джонсън, който бе спрял с бокса през 2015, но се завърна на профиринга тази година.

Кубрат е сигурен в успеха си: "Джонсън е добър боксьор. Подготвен е добре, има характер и е изиграл повече мачове от мен в професионалния бокс. Не е лесно да се пречупи такъв противник, но в петък аз ще покажа как ще го направя. Той ще опита всичко да ме победи, но няма да успее. Мисля, че аз съм на друго ниво, в сравнение с него."

Промоутърът на българина - Нисе Зауерланд, пък потвърди, че следващата му среща трябва да е за титлата на Международната боксова федерация (IBF) срещу победителя от съботния мач между Антъни Джошуа (Вбр) и Владимир Кличко (Укр). При отказ на някой от двамата да срещне Пулев, титлата със сигурност ще бъде отнета.
971
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД