:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 420
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БФС глоби "ЦСКА-София" с 6800 лв.

Поредната тежка санкция за клуба е заради действия на агитката по време на двубоя с "Лудогорец"
СНИМКА: CSKA.BG
От "ЦСКА-София" цяла седмица призоваваха феновете си да напълнят стадиона за дербито с "Лудогорец", но по време на мача поведението на агитката донесе поредните големи глоби за столичния клуб.
Глоба в общ размер па 6800 лв. наложи Дисциплинарната комисия към БФС на "ЦСКА-София". Причината за новото тежко наказание е сходно с предишните - провинения на феновете, в случая по време на неделното дерби с "Лудогорец" (1:1).

За нерегламентирано използване на бомбички санкцията е 2000 лв., за използването на факли и димки - още 300 лв., за хвърлени предмети - 2000 лв., а за навлизане на публика на терена - 2500 лв. Последното донесе и предупреждение за лишаване от домакинство. Подобни хулигански прояви носят на клуба поне по 2000 лв. глоби почти във всеки мач от сезона до момента.

Главният рефер на мача Стефан Апостолов пък е получил много добра оценка за представянето си, въпреки че и от двата клуба имаха претенции срещу него, а повторения показаха, че Хосе Паломино ("Лудогорец") е играл извън наказателното поле с ръка при отсъдената дузпа в полза на домакините.

"Жалкото е, когато съдиите влияят на крайния изход на двубоя. Лошото в нашето първенство е, когато се вижда тенденция и умисъл при вземане на определени решения. В немалко от мачовете ни имаше такава тенденция. Крайно време е в българския футбол да се спре с този шмекерлък. Крайно време е елитните клубове да седнат и да се разберат, за да няма подобно влияние на терена в шампионатите", заяви спортният директор на "ЦСКА-София" Пламен Марков пред телевизия BiT. Той допълни, че в клуба не са удовлетворени от третото място, което заема отборът в класирането, но посочи, че трудно се прави добър отбор само за няколко месеца, а за една година да се спечели титлата било направо невъзможно.

За следващия мач на "ЦСКА-София", който е в събота срещу "Левски" на Националния стадион, под въпрос е камерунският халф Петрус Бумал, заради травма в бедрото. Добрата новина за треньора Стамен Белчев е, че в тима му няма сериозно контузени, след като вратарят Александър Конов и Милчо Ангелов се възстановиха. След изтърпяно наказание за картони в игра за дербито с "Левски" ще се върне португалецът Давид Шимао.
922
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД