:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 322
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньор и играчи в "ЦСКА-София" са в неяснота за бъдещето си

Бодуров и Манолев открито заявиха, че очакват оферти от чужбина
СНИМКА: CSKA.BG
Треньорът на "ЦСКА-София" Стамен Белчев (вляво) и асистентът му Стефан Генов са в очакване на началото на мача с "Лудогорец" в събота. След неговия край Белчев призна, че няма яснота дали остава на поста си след края на сезона.
Несигурност за бъдещето си в "ЦСКА-София" изрази треньорът Стамен Белчев. След равенството 1:1 в Разград срещу шампиона "Лудогорец" специалистът призна, че към момента знае само, че ще води тима в оставащите два мача до края на сезона. Той обаче не пропусна да подчертае, че под негово ръководство отборът се развива в желаната посока.

"Надявам се (б.ред. - шефовете на клуба) да са доволни, че отборът е на правилния път. Трябва да изчистим само някои детайли в играта. Подобрихме постоянството в играта, но за съжаление не ни достигна да имаме и постоянни резултати. Има още два мача до края на първенството. Изцяло съм фокусиран върху тях. Нека свършат и след тях ръководството трябва да каже дали оставам, каквото преценят", заяви Белчев. Думите му подхранват подозренията, че след края на сезона се готви треньорска смяна.

Очертава се и част от играчите от настоящия състав да напуснат. Двама от титулярите на "ЦСКА-София" потвърдиха след срещата в Разград, че никак не е сигурно дали остават и за идния сезон. И Николай Бодуров, и Станислав Манолев не скриха, че искат да продължат кариерите си в чужбина.

"Аз съм до май месец тук. Нямам яснота за моето бъдеще. Ще разберете до края на месеца за мен. Не знам някой да не иска навън да отиде. Ако в България даваха хубави пари, защо да не стоиш?!", заяви Бодуров пред "Диема спорт". Вчера кипърски медии съобщиха, че интерес към него има от "Анортозис", но клубът засега не може да изпълни финансовите претенции на българина.

Манолев също призна, че мисли за смяна на отбора. "Говорим с Гриша Ганчев за моите намерения. До седмица ще се знае. Ако има някаква хубава оферта от чужбина, а аз се чувствам добре, може да изляза да поиграя още малко", коментира националът.

867
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД