:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 219
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Христо Комарницки
Туш!!!
27
2665
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
27
 Видими 
30 Май 2017 20:02
като кой е този целият в бяло версус тиквеника?
30 Май 2017 20:02
Не разбрах само това от "Бългериа Оупън" ли е ?
Или играят за Купата на носителите на купички ( с пари)
30 Май 2017 20:03
прилича на хълк хоган.....
30 Май 2017 20:48
Не разбрах само това от "Бългериа Оупън" ли е ?
Или играят за Купата на носителите на купички ( с пари)


Бойко Борисов отново блести на „Асикс Мастърс“ 2017


https://gong.bg/tenis/maje/multimedia/gallery/bojko-borisov-otnovo-blesti-na-asiks-mastyrs-2017-434321?
30 Май 2017 20:53
Малко срамна работа, особено ако се позаинтересува някой чужденец какви са тези хора! Гледай ти! Е6
30 Май 2017 20:53
Ма Баце голем тенис играе. Чудя се как не си е взел столче и да си седна. Покриваше около 50 квадратни сантиметра от корта и гледаше как онова момиче играе. От време на време някой Му вдигаше близо до мрежата и той с маниера на домакин, който тупа черги забиваше.
30 Май 2017 20:54
Този ако е Димо Тонев, глей го на какво е заприлчал!
30 Май 2017 20:57
Виждал съм Любо пенев как играе, по-смешно нещо няма на този свят.
30 Май 2017 20:59
https://gong.bg/tenis/maje/multimedia/gallery/bojko-borisov-otnovo-blesti-na-asiks-mastyrs-2017-434321/32612201

така и Комара не може да го издсокара!!!

30 Май 2017 21:02
Според запознати, Баце е бил и играч и съдия в този мач.

Той е определял кои топки са вътре, кои отвън и въобще какво става на корта и (естествено) никой не Му противоречи ...

30 Май 2017 21:09
Тенис уменията на Бойко Борисов може и да се струват безспорни за няколко прехласващи се по него журналистки, но години наред са тема за подбив сред активно практикуващите аристократичния спорт.

Лидерът на ГЕРБ дотолкова е станал за подбив сред тенисистите, че треньорите от кортовете майтапят учениците си: „Хайде, бий сервиса на Бате Бойко“. Оказа се, че прехваленият тенисист Борисов, който даже е печелил турнир за аматьори, не може да изпълнява едно от основните умения за този спорт – да изпълнява правилно началния удар.

„Според правилника на тениса началният удар сервис се изпълнява с хвърлена нависоко топка и удар по нея с отскок, докато тя е във въздуха. Това обаче е трудно изпълнение, което се постига след 2-3 години активни тренировки. Аматьорите бият сервис, като само подхвърлят топката настрани и нанасят удар по нея“, обяснява треньор по тенис от клуб „Малееви“.

Е, Бойко не владеел този удар не можел даже да се движи на скорост по време на разиграванията, но въпреки това нито един от противниците му не смеел да го победи, докато бил треньор. Така нарцисът от Банкя придобил самочувствие несъизмеримо с реалните му умения. Дотолкова, че си наумил да победи бившия №1 Борис Бекер!

Легендарният немски шампион гостува в България през лятото на 2010-а, за да рекламира тенис турнира „Загорка“, и изигра демонстративен мач на двойки с тогавашния премиер Бойко Борисов. Партньор на Борис Бекер бе Маги Малеева, а съотборник на Борисов беше професионалният тенисист Илия Кушев. Очевидци на тенис партията – треньори от тенис клуб „Малееви“, разказаха пред журналисти пикантни подробности от мача, провел се на 28 август 2010 г. на тенис клуб „Левски“, чиито кортове са в непосредствена близост до националния стадион „Васил Левски“.

„Бойко пристигна с важна стъпка – много наперен и надъхан. Тогава бе във вихъра на славата си. Снима се за протокола с Борис Бекер и с Маги Малеева, а веднага след това започна да разгрява и да надъхва партньора си Илия Кушев: „Илийка, стягай се, трябва да ги бием!“. Това е нелепо – все едно аз да уча Лео Меси на футбол. Имайте предвид, че Илия Кушев е професионален тенисист, а Бойко е 120 кила и почти не може да се движи. Загащи си шортите до пъпа като бай ви Ганьо и излезе с по-голям номер фланелка, защото го беше срам да не му се друса шкембето и да не го заснемат телевизионните камери“, иронизират спортната форма на Борисов тенис треньори.

Но да се върнем към дербито между Бойко и Борис Бекер. От любезност към домакините, немската тенис звезда загубил първите три гейма от демонстративния мач. Бекер бил предварително подучен, че за да направи кефа на премиера на България, трябва да му даде един-два сета. Като истински джентълмен Бекер го направил. Тандемът Борисов – Кушев повел с 3:0 след що-годе оспорвани отигравания.

„На Бекер обаче му направи неприятно впечатление, че Бойко много се връзва и играе насериозно срещу него, като вярва, че побеждава, защото вг;ЛО-добър на корта. Затова реши да не му пуска повече аванта, а го подкара, както си знае. Резултатът беше обърнат за минути и стана 4:3. Тогава Борисов с целия си акъл започна да се кара на Илия Кушев пред стотици зрители на корта. Когато загубиха и този гейм, Бойко хвърли демонстративно ракетата и напусна корта, без дори да стисне ръката на Борис Бекер и Маги Малеева, нито дори на партньора си Илия Кушев… Удивително нещо!“, втрещени са от поведението на кратуната от Банкя тенис треньорите в клуб „Малееви“.

„Борис Бекер усети, че става нещо нередно, и когато Борисов си тръгна, а той се здрависваше с Илия Кушев, го попита на английски: „Този вашият премиер в ред ли е?

Мисля, че има психически отклонения. Да не си мислеше наистина, че може да победи световен тенис шампион?“, препредават диалога между Илия Кушев и немската тенис звезда очевидци на разговора. Българите сконфузено вдигнали рамене и навели посрамени глави.

След поражението Бойко Борисов се обидил на Илия Кушев и оттогава не си говори с него. Лидерът на ГЕРБ е сърдит даже и на Любо Пенев, който го бил запознал с Кушев и го препоръчал за тенис партньор. Любопитна е и друга подробност – Бойко Борисов отбягва да играе тенис с Любо Пенев, тъй като футболната ни звезда е сред малцината смелчаци, които нямат проблем да го победят. „Докато Борисов беше премиер, само двама човека смееха да го побеждават на тенис. Това са Лъчо Танев и Любо Пенев. Всички останали, сред които и оръжейният търговец Николай Гигов умишлено падаха от Борисов, защото знаеха, че той се сърди, а когато губи, може да стане отмъстителен“, разкриват треньори по тенис от клуб „Малееви“
30 Май 2017 21:14
Не ми е удобно да го кажа, но познавам някои от волейболистите. Хубави хора, готини бяха, като волейболисти бяха прекрасни и на ниво, но в живота и като интелект, моля за извинения.
Та мисълта ми беше егати компанията. И останалите са същите, но няма значение
30 Май 2017 21:17


Любимецът на материала, десеткратният носител на призовете г-н Корупция, мистър Простотия, г-н Тлъст Тумбак на Републиката - Баци Тъпото!


30 Май 2017 21:22
Така като гледам тоя дето е с гръб към нас е от Бистришките тигри.И бие дyзпите по два пъти,а сервиса по 5.Няма как да го обърка човек.
E6 30 Май 2017 21:09
30 Май 2017 21:32
Ха-ха-ха....

Господари на Ефира:

СПОРТНИЯТ ПОЛУДЕН НА ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ

Спортната неделя на премиера Бойко Борисов бе напоително отразена от информационна агенция ПИК и Канал 3. Министър-председателят демонстрира своите качества и умения с лекота, тъй като той е истински виртуоз по спортните форуми.

Всичко започна с главозамайващия гига-мега тенис турнир, организиран от агенция ПИК.

Сайтът рекламира гръмко супертурнира за аматьори с няколко заглавия, достойни за Уимбълдън!
"Бойко Борисов е големият победител в супершоуто ПИК мастърс"
"Взривни емоции на супертурнира под егидата на ПИК. Вижте зашеметяващи кадри от играта на Бойко Борисов"

Явно е било нещо невиждано откъм спортна класа! Заслужава си и ние да хвърлим един бърз поглед на зашеметяващите кадри от Канал 3.
Точно днес явно на противниците на премиера нещо им става... "Неволно" поднасят топка след топка, удобни за мощната дясна ръка на премиера. Коментаторката на Канал 3 пък не пести суперлативи за играта на човека-държава.

Следва и коронният номер на Борисов - да стои статично пред мрежата, докато останалите играят, а накрая той талантливо забива. Публиката е в екстаз, това високо спортно майсторство се оценява подобаващо.

Само час след като премиерът грабна престижната купа, камерите на Канал 3 бързаха да излъчат на живо и друго спортно събитие с участието отново на Борисов - боксовият мач тежка категория за Купата на Кметовете! Появата на министър-председателя в зала "Арена Армеец" бе като появяването на Кличко на ринга. На събитието обаче не става ясно на кметски избори ли отиваме или благодарение на Бойко Борисов сме се класирали на европейското по футбол!?


Натисни тук
30 Май 2017 21:58
И все дебел Го рисува, все дебел!
30 Май 2017 22:05
Красимир Велчев ли е спаринг?
30 Май 2017 22:11
Най-новият спорт - танци на пилон , като стане любим спорт на Баце тогава ще е шоуто :-))
31 Май 2017 04:03
Безпощадно...
31 Май 2017 07:19
Тежки удари понася ваджишката! На холандско сирене я е направил! Жълто!
Комарко
31 Май 2017 08:47
Христо Комарницки

E6 30 Май 2017 21:09
31 Май 2017 08:49
Маестро
31 Май 2017 10:00
Мдааа, и тази ЧИНОВНИЧЕСКА структура
поглъща по няколко милиона лева годишно за
„нищонеработене” като десетки други такива –

Като се започне разбира се с най-висшите:
Народното събрание 240 (толкоз много „народници”
един НОРМАЛЕН, НАРОДЕН (полезен за народа)
Закон не сътвориха последните години),
минем през ВСС и се стигне до купищата Агенции.
Стотици хиляди хрантутници!

Е, такива хрантутници перманентно (с малки почивки)
подлудяват българските превозвачи.
Новината от тези дни на европейското КПП с Гърция...

И като се съкратят не на 50, а поне на 70% хрантутниците
ще получим ЧОВЕШКИ пенсии от по 500-600 лв.
С колкото може прилично да преживява човешко същество.
Сега! А не през 2030 г.!

Никаква БОРКОР не може да работи ефективно и
„топката” на г-н Корупция, ще продължи да цъка „точки”
- гейм, сет и мач, до побъркване,
ако спешно не се променят КЛЮЧОВИ ЗАКОНИ,
Съдебна реформа, сиреч !!!
ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО!
........

И ще е добре да се поясни на г-н Премиера следното:
Г-н Борисов,
народът ни, хората, може да са ПРОСТИ, обаче НЕ са ТЪПИ!

...............................

Отличен КОМАРНИЦКИ


31 Май 2017 11:29
Foxy 31 Май 2017 10:00
.. ако спешно не се променят КЛЮЧОВИ ЗАКОНИ,
Съдебна реформа, сиреч !!!
Някои хора, акълът им яко ги лъже май ... То човек като се подкара от сутринта ..

КАКВИ основни закони, спешно щели били да се променят #KOЙ това го иска, има ли, политическа сила, да ги е предложила тези закони за промяна, като част от Съдебната Реформа - или няма нищо такова, а имаме неаргументирани бръщолевеници из форуми???

ЕЙ КАКВО Е Съдебната реформа : http://smartigraphs.com/smarti-glas/sadebna-reforma/

.."На практика за съдебна реформа се говори от години, както може и да се познае по името на Актуализираната Стратегия за продължаване на съдебната реформа, приета от Министерството на правосъдието в края на 2014. Какви са основните точки в тази актуализирана стратегия?
Постигане на действени гаранции за независимост на съда и съдебната власт
Осигуряване на добро управление на органите на съдебната власт и висока ефективност на тяхното функциониране
Разгръщане на потенциала на човешкия ресурс на съдебната власт и гарантиране на високата мотивация, компетентност и социална отговорност на съдиите, прокурорите и следователите
Реализиране на модерна и ефективна наказателна политика чрез необходимите институционални и нормативни реформи
Осигуряване на пълноценно право на справедлив процес на всеки гражданин и ефективна защита на правата на човека
Осигуряване на европейски стандарт на правосъдие на физическите и юридическите лица
Превръщане на съдебната власт в ефективен гарант за върховенството на закона и оздравяването на държавното управление и институциите в страната ни
На базата на тази стратегия са изработени проекти за Закон за изменение и допълнение на Конституцията на Република България и Закон за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт, внесени през май месец т.г. Според тези два законопроекта .. основната институция, трябва да се случи промяната, е Висшият съдебен съвет..
.. промени в Конституцията ..Разделяне на ВСС на две колегии – прокурорска и съдийска
Идеята е прокурорската колегия да взима решения за прокурорите и следователите в страната, а съдийската – за съдиите ...Съдийската колегия да се състои от 13 членове ..Прокурорската колегия да се състои от 12 членове ...Явно гласуване..Предлага се премахването на член 131 от Конституцията, който гласи, че решенията, които ВСС взима, се приемат с тайно гласуване. .. Намаляване на мандата на членовете от 5 на 4 години...
В общи линии това са основните предложени промени... Основните „генератори” на тези идеи са РБ и правосъдният министър Христо Иванов.


Ta това е - гласуването няма да е тайно, а ще е явно (за това трябва да се промени Конституцията ) и ВСС, ще има две отделни колегии .. .. а, ще са променени и сроковете на мандатите!

Какви спешни "промени" и то на "КЛЮЧОВИ ЗАКОНИ" , какви пет лева?


Ами ясно е КАКВО е "Съдебна Реформа" и в какво се състои .. най-важното е начина на гласуване във ВСС - тайно или явно .. има и различни мнения ..

... "Собственикът на „Бързоопак“ разглеждаше с високомерие ботушите си, по които се бяха полепили дървени стърготини.
— Не възразявам — промълви той, — нека балотираме. Тайно или явно гласуване?
— По съветски не ни трябва — обидено каза Чарушников, — да гласуваме честно, по европейски — тайно.
Гласуваха с листчета..."
31 Май 2017 11:51
E6
30 Май 2017 21:09
31 Май 2017 15:03
Хубава е карикатурата. Но няма как да се уподоби в картинка живия Бойко, в ролята му на тенисист. Защото Боко тенисиста е образ безподобен. В репортажа държеше ракетата като лъжица и гребеше с нея. А операторите и редакторите от телевизиите се бяха погрижили да не се виждат тези, които му подават топките. За да спечели наистина мач с такава игра, би трябвало противниците му да са инвалиди.
31 Май 2017 16:52
Не съм чувал Хълк Хоган да е играл тенис, но Комара удивително го е изтипосал в качеството му на борец с корупцията, чиито пасове ,уви, не попадат в пущината, а извън корта.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД