:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Съд обяви Борис Бекер в банкрут

Трикратният шампион на "Уимбълдън" Борис Бекер бе обявен в банкрут от съд в Лондон. 49-годишният германец, който има общо 6 титли в Големия шлем, дължи голяма сума на фирма на частни банкери, а съдът реши, че няма достатъчно доказателства, че може да си плати дълга. Адвокатите на Бекер са поискали последен шанс да изплатят задълженията, като направят повторна ипотека на имот в Майорка.

Жалбата срещу Бекер е подадена от частната банка "Арбътнот Лейдъм", откъдето посочват, че бившият тенисист има дълг, който не е обслужвал от две години. Бекер обяви, че е останал "изненадан и разочарован", че банката се е обърнала към съда. "Тази заповед идва относно един спорен дълг, който трябваше да платя след един месец. Разочарован съм, че бе отхвърлено искането ми изслушването да бъде отложено до края на този период. Приходите ми са публично известни и е ясно, че имам средствата да платя този дълг", се казва в съобщението от Бекер.

Легендата работи като тв коментатор за Би Би Си, а от 2013 до края на 2016 г. беше треньор на Новак Джокович, като помогна на сърбина да спечели общо 6 титли в Големия шлем и 14 трофея в сериите "Мастърс".
786
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД