:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 251
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седмичен хороскоп

Овен

Не проявявайте разточителство

Дните са многообещаващи за повечето от Овните. Няма да ви липсват финансови средства, освен ако не проявите безразсъдно разточителство. Бъдете по-отворени към околните. Във вторник априлските Овни да са по-внимателни към хората, които се занимават с деловите им неща, поне да ги слушат и да вникват в проблемите им. В сряда и четвъртък напрежение може да ви накара да избързате с действията си на работното място. Нова личност, свързана с работата ви, се задава и проявява готовност да ви подаде ръка. Предложенията й към вас ще бъдат повече от добри. Едно пътуване ще ви се стори много изненадващо, но се подгответе добре за него. Мартенските Овни да са по-решителни в разговор с високопоставена личност, защото само така ще успеят да постигнат своето. Това ще им даде възможност за силна дейност и добри печалби.



Телец

Трудности в работата

През тези дни ясно ще почувствате, че нещо куца в отношенията ви с човек, с когото работите. Трябва да сте по-внимателни. Повечето от Телците ще имат трудности, свързани с работата, някои дори ще са принудени да правят преоценка на отношения и работа. Малцина от вас ще имат важен делови контакт с личност, която е извън страната. Трябва да сте много предпазливи. Не е изключено някои да съжаляват за прекъснатата връзка с колега Водолей или Везни, с когото са работили дълго. Вие сте охладили отношенията под влияние на некоректна личност, без дори да размислите. В понеделник, сряда и петък ви очакват напрегнати разговори. В четвъртък може да получите важно делово известие. Не се поддавайте на ласкателства. В личния си живот ще трябва да стабилизирате връзка, която е започнала да изтънява. Повече от родените през май да се погрижат за имота си, а тези, родени през април - за здравето си.



Близнаци

Пари не ви липсват

Тонусът ви е много добър и това ще ви даде възможност да действате гъвкаво, но премерено още от понеделник. Ще се наложи или ще ви наложат да мислите за реформа в деловата си дейност. Покажете също, че сте хора с характер още в началото на работната седмица. Трябва да действате бързо, ако не искате да търпите загуби. Ако се стигне дотам, те няма да са малко. В сряда е вероятно да подпишете важен за вас договор. Не правете материални отстъпки на роднина, който ще се мъчи да ви изнудва. Вероятността мнозина от вас да пътуват в чужбина не е малка. В деловия ви живот ще внесе спокойствие важна среща с влиятелна и високопоставена личност. В петък ще ви поканят на интересно светско събиране. Ще сте задоволени материално, пари няма да ви липсват, макар че няма и да са много. Част от вас могат да направят твърде добра инвестиция. Обърнете внимание на здравето си.



Рак

Уверено напред

Няма да можете да си поемете дъх през периода, но това понякога ви дава сили да продължите уверено напред. Родените през юни да са внимателни по време на път и да си държат езика зад зъбите. Излишните приказки и обвинения могат да им направят голяма беля, някои и да преживеят неприятен конфликт. Не позволявайте да ви обвиняват в неща, за които дори нямате представа, не позволявайте и да ви лъжат, но и дори да откриете нещо подобно, бъдете сдържани. Юлските Раци ще имат силни дни и всичко ще уреждат с лекота. Побеждавате врагове и конкуренти. Повече от родените тогава ще имат възможности за добра кариера. Ще ви помагат верни приятели. Проправяте нови пътища, подписвате договори, решавате бъдещи инвестиции. Не се поддавайте на манипулации на хора, които имат интерес да ви злепоставят. Печелите битки. Сряда, четвъртък и петък са много натоварени, но вие се справяте.





Лъв

Сключвате добра сделка

На родените през август ще се наложи да се справят с много трудности. Ще им се случат и неща, които не са по техен вкус. Родените през юли ще създадат нови връзки, ще се почувстват удовлетворени от това, което ще свършат и постигнат. Те трябва да са внимателни с Козирог през тези дни и да не му се доверяват много. Лъвовете ще имат възможност за установяване на лична връзка и за сключването на много добра сделка, както и да обмислят пътуване в чужбина. Родените през август да се пазят от руса жена, която може да им причини много неприятности и материални загуби. Тя е двулична и това, което ще откриете тепърва около нея, ще ви принуди да се замислите върху собственото си поведение. Във вторник и петък ще ви изнервят многото срещи. В понеделник внимавайте в работата си с документи. Известие от близък в далечна страна ще ви причини напрежение.



Дева

Ежедневни трудности

Всичко, което се отнася до дейността ви, може да се получи, ако сте по-търпеливи. В понеделник може да посетите приятел, който иска и ще може да ви помогне. Не бива да се притеснявате от малки ежедневни трудности, защото съдбата е на ваша страна и ви покровителства. Няма да имате провали. Едно пътуване, което за мнозина от вас ще бъде неочаквано, ще ви донесе хармония и ще повлияе добре и на здравето ви. Ще възстановите добрите си връзки с близки и приятели, които са занемарени в последно време. Една покана за събиране, което може да се окаже приятно, няма да ви подейства добре. Различни обстоятелства ще ви подскажат нови идеи, а и промени, които ще са полезни за вашата дейност. Жена, която познавате отдавна, ще ви помогне да се придвижите в кариерата и да получите нещо необходимо. Ще можете да печелите пари и ще получите възможности за изява в четвъртък.



Везни

Чувствате се по-спокойни

Много ще ви се иска да споделите някои промени, които замисляте. През тези дни ще имате възможности, да ги осъществите. Те ще ви вдъхнат самочувствие и ще ви накарат да се почувствате по-спокойни. Родените през октомври ще са по-практични. Ще са много натоварени, но ще се справят, особено с нещата, от които ще зависи бъдещето им. В понеделник, вторник и четвъртък ще подготвяте някои промени в жилището си. Вероятно ще предприемете неголям ремонт. За това, което сте намислили да правите в близкото бъдеще, ще имате подкрепата на приятели и колеги. Роднина от чужбина ще ви ориентира за необходимите действия. Много от вас ще могат да продължат образованието си извън страната. Ще имате възможности да получите добри пари. Любовта и успехът при вас ще вървят ръка за ръка. Единствено вие можете да си попречите или да забавите хода си напред.



Скорпион

Подвеждаща информация

Родените през октомври ще имат голямо желание да се включат в печеливша сделка и ще успеят, но трябва да се въоръжат с търпение. Ноемврийските Скорпиони ще преживеят загуба и това ще ги накара да се замислят над поведението си. В сряда и петък ще трябва да сте много предпазливи. Ще получите информация, която ще трябва да проверите много добре, защото може би е подвеждаща. Във вторник ще имате неприятна среща. В четвъртък ще получите оферти, върху които трябва добре да помислите. Неприятна среща ще помрачи настроението на някои Скорпиони през тези дни. В последно време половинката също ви създава напрежение. Ще имате проблеми и със съдебни спорове. Рак ви готви капан, а Близнаци и Лъв ще се опитат да ви създадат неприятности задкулисно. Ще разберете играта им и ще предотвратите проблема, но това ще ви коства неприятности.



Стрелец

Проправяте пътя си напред

За да имате успехи през тези дни, трябва да си поставите строго определена цел. Около вас ще стават промени за добро и вие знаете как да чистите бурените от живота си, а през тази седмица, която е важна за вас, ще можете да въведете ред около себе си и ще проправите пътя си. В четвъртък и петък ще имате напрежение за нещо, което ще завърши много добре. В сряда ви очаква приятна среща. Във вторник бъдете внимателни и не се конфронтирайте с никого, защото Стрелците знаят какво искат и как да го постигнат. Родените през декември ще имат материални победи, а родените през ноември не бива да се стремят към неща, които не са лъжица за тяхната уста. Ако не съобразявате стремежите с възможностите си, ще имате проблеми. Повечето от вас ще пътуват и това ще е приятно. Бъдете по-самостоятелни и реализацията ви ще бъде по-силна и убедителна. Ще получавате подкрепа от Овен, Дева и Везни.



Козирог

Разминаване с очакванията

Не всичко, което сте запланували, ще се реализира. Трябва да сте особено внимателни при подписването на документ. Родените през януари ще преживят интересен обрат, който ще има значение за бъдещето. Да очакват положителни промени в материално и лично отношение. Пазете се от претоварване и преумора, защото не сте от желязо. Ще получите интересно предложение, свързано със задгранично пътуване. Вие сте тези, които трябва да вземете решение. Във вторник бъдете внимателни при пътуване. В сряда и петък ще ви зарадват делови успехи. През тези дни много млади Козирози ще намерят правилната посока, по която да се движат. Не бива да сте прекалено самонадеяни, вслушвайте се в съвети. В понеделник ще получите телефонно обаждане или новина, която ще трябва да обмислите добре. Дете ще ви зарадва. Ще обърнете внимание на дома си и близките си.



Водолей

Чувствате се нестабилни

В началото на седмицата едно известие може да развали настроението ви. Родените през януари ще имат проблеми със здравето на близък човек, а на родените през февруари ще се наложи да премислят сериозно делово предложение. Наистина го преценете от всички страни, защото крие много рискове. Във вторник и сряда следобед бъдете внимателни с новите си контакти. В петък ще възникнат спорове по повод различни мнения около деловата ви дейност. Водолеите ще се надяват на приятелска подкрепа, но няма да я получат сега. На кръстопът сте по отношение на едно партньорство. Имате основния за колебания. На повечето от вас ще се наложи да проверяват многократно делова информация и личната си кореспонденция. Не си разпилявайте вниманието по всички посоки. Съсредоточете се, периодът ви не е лек и изисква сили и търпение. Ще имате проблеми в личния си живот.



Риби

Склонни към импулсивни действия

Понякога имате желание да покажете повече от това, което сте в действителност. През тази седмица не се поддавайте на импулсивни действия. Във вторник много от вас ще имат неприятности, а при някои това ще доведе и до загуби. Не бива да се поддавате на емоциите си, те не са ви добър съветник. Съдбата ви дава уроци, които трябва да запомните. През седемте дни трябва да сте много внимателни с екипа или с колегите си. Пазете си здравето, не позволявайте на хронично заболяване да се "събуди". Една неприятна среща или много разгорещен разговор ще ви накара да обмислите поведението си. Ако се налага да пътувате служебно из страната, направете го, това ще е полезно за вас. Постарайте се да повишите и квалификацията си. Много от вас имат нужда от по-тясна специализация, помислете върху това. Не се колебайте по важните неща, за които вече имате решение.
3475
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД