:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Бон апети

Как се представя една и съща случка в медиите е въпрос на професионални възгледи и възможности. А как тя се възприема зависи изцяло от материала, наречен аудитория. Това е по принцип, а у нас влияят редица други фактори.

"Борисов: Плащаме за яйцата на "грабливите птици", забърква омлета "24 часа". По хитро скроения сценарий шефът на ресторанта пак е на път да излезе герой в евтина драма с разбунтували се клиенти. Лошият салонен управител Нено Димов ще опере пешкира, престилките, покривките и в краен случай ще бъде лишен от бакшиш.

Но може дори на него да му се размине, като се има предвид, че "Изкупуват частните земи край Калиакра" ("Стандарт"). Е, не е ли гениална рецептата? Забрана за земеделие и строителство - бунт - отмяна на забраната - национализация - голф туризъм и перки на воля. Пито-платено.

Обаче зли завистници дебнат из кухнята: "Властта маже след скандала с Калиакра" ("Дума"). Тя е свикнала да маже още от малка - тогава предимно филии с мас, сега вече и с петролни деривати. Стожерът на социалната правда претопля стари манджи и ръси сол: "Борисов откри голф игрище, заради което България е осъдена". Но премълчава, че разрешителното за строеж на рекламния бос Красимир Гергов е разписано от триглавата коалиция.

И все пак поне някой сервитьор трябва да е виновен за поднесения буламач? Явно коварните еколози пак се борят да си пробутват разните там биовегански измишльотини и пречат на народа да си смила блажнотийките на воля. А ако някой си въобразява, че зелените подлеци се ограничават само в унищожаването на Добруджа, жестоко се заблуждава. Те искат да изтребят цяла България!

"Горите умират, корояд и гъби ги унищожават", алармира "Труд" и посочва асасина: "Тома Белев брани корояда". Освен това вестникът е разрешил и случая "Калиакра": "Зелените" стоят в дъното на цялата катастрофа". Да влезе убитият! И да му е сладко.
1192
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД