:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Равенство бе отсъдено

в очаквания с огромен интерес боксов мач между Генадий Головкин (Каз) и Канело Алварес (Мекс) за световните титли на WBA, WBC, IBF и IBO в средна категория. Казахстанецът запази поясите си, след като тримата съдии в зала "Т-Мобил Арена" в Парадайс (САЩ) записаха в картите си 118:110 за Канело, 115:113 за Головкин и 114:114. "Разбира се, че искам реванш. Естествено. Ако и феновете го искат, реванш ще има", заяви Алварес, който пък запази пояса на сп. "Ринг", който също бе заложен в мача.



Отборите на България

по тенис на маса за мъже и жени запазиха мястото си в дивизия "Чалъндж" на европейското първенство в Люксембург. Родните национали и при двата пола записаха победи в срещите за 29-ото място. Мъжете (Петьо Кръстев, Теодор Александров и Денислав Коджабашев) се наложиха с 3-0 над състава на Ирландия, а жените (Мария Йовкова, Елица Замфирова и Калина Христова) биха с 3-0 тима на Дания.



Шампионът "Бизони" (Бл)

ще защитава титлата си в бейзболното първенство срещу "Атлетик" (Сф) за трета поредна година. В 1/2-финалните плейофи благоевградчани биха "Койоти" (Дуп) с 12:9 като гости и затвориха серията с 2-0 победи, а столичани надделяха с 12:10 над съгражданите си от "София Блус" и спечелиха с 2-1. "Бизоните" и "атлетите" бяха финалисти в шампионата през 2015 и 2016 г., като хегемонът увеличи рекорда си на 21 титли.
642
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД