:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 554
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Двукратен световен шампион дава "7-8 рунда" на Пулев срещу Джошуа

Има шанс българинът да нанесе щастлив удар, но би било случайност, смята Николай Валуев
Николай Валуев
Кубрат Пулев може да победи световния шампион по бокс Антъни Джошуа само със случаен щастлив удар. Така смята двукратният носител на титлата на WBA в свръхтежка категория Николай Валуев преди мача между българина и англичанина за поясите на IBF, IBO и WBA. Двубоят е на 28 октомври на ст. "Принсипалити" в уелската столица Кардиф.

"Пулев няма да може да противопостави на Джошуа нещо що-годе сериозно - коментира 44-годишният руснак пред бТВ. - Ако питат мен, смятам, че този бой ще приключи предсрочно и победител ще е Джошуа. Той е изключително пластичен млад боксьор, който едва ли до провеждането на двубоя ще изгуби тези качества, стига нещо да не се случи. Вашият сънародник има шанс да нанесе онзи щастлив удар, но това ще е по-скоро случайност, а не закономерност. В случая с Джошуа развръзката на срещата ще е след 7-ия или 8-ия рунд."

Валуев, който със своите 214 см и 149 кг остана в историята като най-високия и най-тежкия световен шампион по бокс, добави, че все пак интрига в срещата ще има.

"С Пулев се познаваме. Изпитвам уважение към него - заяви Звяра от Изтока. - Помня, когато пристигна в Германия за професионален договор, помня първите му спаринги. Знам, че има много добри качества. Преди всичко той е боец, което е най-важното. Но Джошуа притежава онази пластика, която при Пулев липсва. Все пак мога да ви уверя, че това няма да е категорично пребиване."

Настоящият депутат в руската Дума от управляващата партия "Единна Русия" на Владимир Путин засегна и темата за употребата на допинг в родината му. Той намекна, че забранени вещества се използват по цял свят, но наказанията засягат само определени държави: "Помните ли знаменития мелдоний, който разлюля цялата спортна общественост? Абсолютно идентични като свойства и химически състав препарати се произвеждат от американските фармацевтични компании. Те не са включени в списъка на забранените, но точно този "Милдронат" е бил приеман от мнозинството руски спортисти. И аз съм го пил. Това е едно много спорно решение! Водещите спортисти на САЩ редовно ги хващат с допинг, но се оказва, че те са болни хора, на които легално са им предписвани силнодействащи наркотични и хормонални препарати, които всъщност представляват абсолютно натурален допинг. Историята е много странна."
759
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД