:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Зомби камикадзе

Ти читателю, мислеше, че само "лице" може да бъде камикадзе, или поне така - "Лицето камикадзе", нарече навремето Цветанов терориста от летището в Бургас... Вестник "Стандарт" е открил, че и мумията може да е камикадзе. "Мумия камикадзе" е кръстил вестникът прочулия се и печално неуспял кандидат за шеф на досиетата Антон Тодоров, вследствие изказването на последния в Парламента: "Аз съм като Мумията, не се храня, не спя, не съм от този свят и винаги се връщам, за ужас на червените". Тодоров очевидно се идентифицира с Мумията от филмите (не от мавзолея), която е нещо като зомби или сомнамбул в бинтове.

С мнение за Антон Тодоров, обявен недвусмислено от вестника за "поразяваща уста №1 на парламента", е цитиран и бившият вътрешен министър Богомил Бонев. Той много обидно нарича Тодоров: "водопроводчик, който сега се изживява като изследовател и политолог".

Впрочем "Ужасът на червените", тоест "Мумията камикадзе" не изглежда да е сплашила социалистите кой знае колко, защото "Труд" пише: "Пържат ГЕРБ на червен огън в Габрово". Сиреч шуробаджанашката сага се вихри из цялата преса, из миналото и бъдещето, че дори в Космоса, уважаеми читателю.

Ако се вярва на същия вестник, то до 2040 година десетки земни жители ще населяват Луната. Допущаме, че Мумията камикадзе ще е един от тях, защото за там ще са нужни неуязвими люде... А не такива като Хилари Клинтън например, която е цитирана в "24 часа" относно спомените й от изборната нощ и изобщо - от битките й с Тръмп. По време на някакъв предизборен дебат той вървял зад нея, и тя разказва: "...щом мръднех, ме следваше плътно, зяпаше ме, правеше физиономии... Буквално дишаше във врата ми. Побиха ме тръпки... Да си мълча и да се усмихвам... или да извикам високо и ясно: "Назад, влечуго, махай се."

Всеки пети е с психическо разстройство, пише "Труд" според някакви статистики. Но то ходи по хората, мумии и влечуги не касае.
1194
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД