:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Димитров се завръща в София през 2018 г.

Шампионът ще защитава титлата си от тенис турнира в "Арена Армеец"
Григор Димитров
За втора поредна година българската публика ще има възможност да гледа на живо най-добрия ни тенисист. Настоящият №8 в света Григор Димитров потвърди участие на турнира в София през февруари 2018 г., като този път ще се появи в зала "Арена Армеец" от позицията на действащ шампион.

Хасковлията пропусна дебютното издание на "Гаранти Коза Оупън" през 2016 г., но през 2017 г. се включи в надпреварата на твърд корт и спечели втората си титла от общо три през сезона дотук. Във финала Димитров победи Давид Гофен (Бел) със 7:5, 6:4 пред близо 12 000 зрители, а най-слабо посетеният мач с негово участие събра над 8000 фенове. За сравнение - първият турнир от категория "АТР 250" в София миналата година събра общо 20 000 души по трибуните.

Повече подробности за следващото издание на Откритото първенство на София организаторите ще предоставят във вторник, когато пресконференция ще даде президентът на българската федерация по тенис (БФТ) Стефан Цветков. Сигурно е, че турнирът ще е седмица след края на Australian Open (15-28 януари) - от 5 до 11 февруари. Наградният фонд отново ще бъде €540 310, като това е последният сезон от 3-годишния договор, подписан между БФТ и АТР.

От българска страна вече обявиха, че ще търсят вариант да запазят турнира в календара и дори да се опитат да повишат категорията му на "АТР 500" от 2019 г. За целта трябва да бъдат осигурени допълнителни средства, с които да се увеличи общият финансов ангажимент на домакина. През последните 2 г. бюджетът на "Гаранти Коза София Оупън" се обезпечава съвместно от турския спонсор и спортното министерство, което пак ще даде 500 000 лв.
1168
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД