:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 328
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" поиска нисък наем за базите

Уверени сме в спечелването на титлата, твърди шеф на клуба
СНИМКА: CSKA.BG
Спортният директор на "ЦСКА-София" Пламен Марков (вляво) и почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев обявиха едногодишно партньорство между клуба и "Аджъбадем Сити клиник". "Надявам да имаме по-малко поводи да посещаваме болницата", заяви защитникът на отбора Антон Недялков, който също присъства на подписването.
Ръководството на "ЦСКА-София" не само счита, че ще спечели конкурса за базите, но дори вече смята да настоява спортното министерство да определи по-нисък наем за ползването на ст. "Българска армия" и терените в Панчарево.

"Ние, като основен претендент, ще искаме преференциални и по-добри условия за клуба, за да има възможност за по-доброто му развитие. ЦСКА е единственият клуб, който плаща наем за ползване на базите си! Това са едни много сериозни суми, а ние не плащаме наем за "Олд Трафорд". Помните нашият стадион и базите преди реконструкциите в какво състояние бяха. Нашите собственици трябваше да започнат от абсолютната нула и да влагат значими средства, за да може базите в момента да се използват. Под преференциални условия имам предвид този наем да бъде в реални измерения, защото сме поставени в неблагоприятна конкуренция спрямо останалите отбори от София. Трябва да плащаме тези пари, вместо те да отиват за нашите отбори. Затова казвам, че тези наеми трябва да бъдат реални. Искаме този въпрос да се реши, защото той бави част от ремонтните дейности на Панчарево", заяви вчера спортният директор на клуба Пламен Марков.

Той обаче прави, умишлено или не, два пропуска - фалиралият ЦСКА никога не е бил собственик на базите си, а още по-малко настоящият ползвател "ЦСКА-София". Освен това инвестициите по базата в Панчарево не са правени на добра воля, а след това са приспаднати от наема, който се дължи към държавата.

Марков също така изрази оптимизъм, че "ЦСКА-София" ще стане шампион, въпреки че изостава на 5 т. от лидера "Лудогорец".

"Уверени сме в спечелването на шампионската титла. Даваме се сметка, че изоставаме, защото направихме няколко поредни равенства, но в никакъв случай не можем да отписваме сезона. Борбата продължава, предстоят още мачове, а после ще има и по още две срещи на разменено гостуване в първата шестица", посочи директорът в "ЦСКА-София".

5
1426
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
27 Октомври 2017 20:33
ЦСКА - София (Литекс Ловеч) си има стадион и бази!
28 Октомври 2017 00:49
Първо микренското джудже да си плати за емблемата!
28 Октомври 2017 08:55
Що бе, аз викам даже държавата да им плаща за това, че и ползват базите
28 Октомври 2017 13:16
База, школа, адекватно управление.
32
28 Октомври 2017 17:09
База, школа, адекватно управление.32

УЕФА и ФИФА какво казват за 32?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД