:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 551
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Прелет над печата

Чистота
Да започнем с Нейно Височество Кака Му. Тя знае тънкостите на вестникарството: Вие въртите хората, вие им давате материали. И ако им давате оптимистически, хората се чувстват добре. Ако им пишете тъжни неща...Хората много вярват на пресата. (Мария-Луиза, "Стандарт")

Вестниците я я послушат, я не. Но този урок добре го е предала на брат си. Негово Величество все така гледа на положителното, на екологичното. "Всеки трябва да си почисти двора и не само в директния смисъл, но също и като метафора", рекъл царят, а "24 часа" чинно отразил. После обаче вестникът не се посвенил да се такова на метеното и взел, че попитал - дали и кабинетът няма нужда нещо от почистване. Метафорично де. Което вече разгневило чистника - премиер и той отговорил, както се полага: министерски промени ще се правят, "когато се прецени, ако въобще стане нужда". Ама излиза, че не му е дошло времето да се преценява, защото, както чул "Новинар", Сакса за една бройка да приеме поканата на Абрашева и мъжа й да хапнат заедно "на едно прелестно място". Значи цялата чистка е само за фасон. Как ли му се е отразила на чистника новинката от "Стандарт", че тийнейджърите масово си татуират лика му срещу скромните 50 лева? Ами ако някой мърляч, сиреч враг на екологията и правителството, пожелае да си тури царския лик отзад? Нищо няма да може да го изчисти оттам.

В метежните времена на повсеместното почистване и Велчев се опита да се обърше и "Дума" го чула да казва, че МВР помага на мафията. Кой крив, кой прав, но от там се снишиха, белким ги отмине метлата.

На цялата мръсотия един Соломон Паси свети като натовска звезда в окаляната ни родина. Дори дума дал ястребът на свободата пред "Труд", че веднъж да влезем в НАТО, ще отиде да освобождава други народи.

Блазе им, казваме ние и продължаваме кротко да рием в нашата си родна, по натовски цивилизована кочинка.
3
339
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
13 Май 2003 09:44
bo-o-oring....
13 Май 2003 11:52
Ей така се раждат новите fashion тенденции.
Току виж, цяла София се огъзила и дефилира с лика на величеството. А бузите му ту нагоре, ту надолу.
А представете си и други пози с участието на светлия образ...
13 Май 2003 17:27
Доста тъпо и скучно, прав е Ано 1
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД