:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Саакашвили обяви гладна стачка



в ареста, където е задържан от края на миналата седмица. Бившият грузински президент и бивш губернатор на Одеска област в Украйна Михаил Саакашвили е задържан в единична килия, съобщиха местни медии. "Там има дежурен лекар. Като цяло Михаил се чувства добре", обяви адвокатът му Руслан Чернолуцки по украинската телевизия NewsOne. Саакашвили, който създаде партия в Украйна, бе задържан по обвинение за съдействие на участници от престъпни организации и укриване на престъпната им дейност в петък вечер. Украинската прокуратура смята да поиска домашен арест за него.



Германско село бе продадено за 140 000 евро



на търг, проведен в събота. Само един кандидат се е явил на наддаването за с. Алвин, което започна със стартова цена от 125 000 евро. Той се обадил по телефона, предложил 140 000 евро и се сдобил със селото, което от 2000 г. е собственост на двама братя. Те го купили от държавата на символична цена от 1 германска марка, но не успели да го съживят. Селото в провинция Бранденбург, на 120 км от Берлин, се обитавало от работещи в брикетна фабрика в бившата ГДР. След обединението и закриването на предприятието селцето се обезлюдило и в него останали да живеят едва 20-ина възрастни хора. На изборите през септември в околните общини голям брой гласове получиха популистите от крайнодясната "Алтернатива за Германия".
1
1158
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
10 Декември 2017 19:58
И тоя циркаджия е бил ПРЕЗИДЕНТ на една древна държава.
На къде отива тоя свят!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД