:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 366
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Футболистите

на "Спартак" (Вн) няма да бъдат надъхвани с допълнителни премии преди мача с "Нафтекс". В съботното домакинство за варненци ще играе защитникът Станислав Жеков, макар да е собственост на "нафтата" до лятото на 2005 г.



Започна

подмяната на седалките на ст. "Нефтохимик" в Бургас. Ремонтът ще излезе на клуба около 350 000 лв. Новите седалки са вкарани от Австрия и отговарят на всички изисквания на УЕФА и БФС.



Реферът

Цветан Георгиев показа 3 жълти картона в квалификацията за европейско първенство за юноши (до 19 г.) Австрия - Кипър (4:0). Помощници на сина на Георги Цветанов-Баничката бяха Крум Стоилов и Виктор Лебедев (Рус).



Оставка

като мениджър на "Астън Вила" подаде Греъм Тейлър. Бившият английски селекционер пое бирмингамци през февруари 2002 г. вместо Джон Грегъри. Тейлър напуска за 2-и път "Астън Вила", като остави тима на 16-о място във Висшата лига.



Селекционерът

на Англия Свен Горан Ериксон повика халфа на "Уест Хям" Джо Коул за контролите с ЮАР и Сърбия и Черна гора и квалификацията със Словакия. Той ще замени контузения Киърън Дайър ("Нюкасъл").



Жан Тигана

стана поредният спец, с когото се преговаря за треньор на "Фенербахче". Освен изгонения от "Фулъм" французин в списъка са още сънародникът му Луис Фернандес и немецът Кристоф Даум.
413
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД