:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Три фирми предлагат договори на Екатерина Дафовска

Взимаме рускиня в националния

Ива Шкодрева се раздели официално с биатлона
Рускиня може да подсили националния ни тим по биатлон. За това призна спортният директор на отбора Венцислав Илиев. Той добави, че това е единственият вариант, защото младите български биатлонистки още не са готови за стартове от Световната купа (СК). "Трябва да минат години, за да стигнат класата на Дафовска, Филипова или Никулчина", каза той.

Освен на рускиня тимът ни ще разчита и на немската биатлонистка Щефи Кончалов. Тя ще пристигне в края на юни, защото е ученичка и трябва да завърши. Както е известно, националният ни тим има право на 7 жени в стартовете за СК следващия сезон. От активна спортна кариера обаче се отказа ветеранката Ива Шкодерева (30 г.) и така остават 2 вакантни места. Спортистката от Самоков се раздели официално със своите съотборнички вчера по време на закриването на сезона. На него шампионите от всички възрасти получиха купи.

"Мъчно ми е, че трябва да се разделя с вас, но се надявам да просперирате и да ни носите много радост", каза Ива.

След седмица националките почват подготовка за новия сезон. Първият им лагер е във Велинград. В треньорския щаб няма промени, а ваксмайсторът Саша Семьонов (Укр) ще заеме още един пост - помощник-треньор на мъжкия състав. "Имаме добър екип и не трябва да го разваляме", коментира президентът Васил Тончев.

Екатерина Дафовска ще е осигурена финансово за следващия сезон. В най-скоро време топбиатлонистката ни ще подпише договори с три големи фирми - "Пежо", "МТел" и немска компания за софтуер.
393
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД