:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Прокуратурата атакува

столичната Наредба за гробищните паркове и погребално-обредната дейност пред Административния съд в София. Стана въпрос за разпоредби, с които се въвежда регистрационен и лицензионен режим на погребалните бюра и каменоделците. Това пряко противоречи на изискването на закона и трябва да бъде отменено, твърди прокуратурата.



ДКСИ не представи

никакви доказателства пред съда, въз основа на които е потвърдила решението на ДАНС за отнемане на секретния достъп на зам.-шефа на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства Георги Гатев. Това е съобщил той пред Mediapool след края на заседанието на Върховния административен съд (ВАС) по делото му. Магистратите дали срок до 15 декември страните да се запознаят с протокола от заседанието им в понеделник и евентуално да внесат допълнителни материали. Освен това обявиха делото за решаване, което означава, че се очаква да се произнесат до месец. Решението на ВАС ще бъде окончателно.





855
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД