:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Изводи на изпроводяк

Ето че дойде време за последния Прелет над печата - и тая година не успяхме да закрием всички вестници, а предвид статуквото - направо е чудно, че все още има някакви издания извън сферата на влияние на Хомо Корпулентис. Да сме живи и здрави - идва нова година с нов късмет и нова стабилност; живот и здраве, догодина по това време може и други неща да си говорим, ако разбира се, имаме този късмет да сме със запазена комуникация.

Пак се увлякохме в общи приказки, давайте по конкретиката!

Конкретно - Росен Плевнелиев не се е наиграл и пак разтяга сополи в "24 часа". Няма да оглавява "градската десница", обединява се само със синоптичката Банова, която не е бременна. Последната прояви остроумие по този въпрос и обяви, че медиите били фалшив тест за бременност. Плевнелиев пък разправя, че жена като нея не се купува с пари, ами със сълзи - и разказва как в предишно интервю за "24 часа" плакал президентът, плакала журналистката, плакал фотографът, а после плакала и синоптичката Банова! И така двете души се намерили сред морето от сълзи. Плевнелиев наистина е чудесен човек, доколкото България наистина не е имала ТОЛКОВА абсурдна фигура за президент.

Да хвърлим и поглед на оперативната обстановка - Плевнелиев хубаво се фръцка, ама не е фактор, дайте да видим в реалната политика какво се случва.

И там същото. Бойко Борисов пак спасява държавността, въздава справедливост и задава морални координати: "Стрелят ли по данъчен, стрелят по държавата", цитира го "Стандарт". Премиерът е готов лично да се саморазправи с тези, които атакуват държавността в лицето на данъчната й администрация. Но и тук има нюанс. "Телеграф", който е вестник с най-висока степен на правилност, обръща внимание на личност с пренебрегнати добродетели: "Стрелбата срещу данъчния е изстрел срещу държавата"; вестникът дава същия цитат, но с друг автор - финансовия министър Горанов, който си е известен шишолюб :)

Последните изводи си правете на ваша глава! Айде до година до амина!
1
2418
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
23 Декември 2017 10:08
"Стрелят ли по данъчен, стрелят по държавата", цитира го "Стандарт".
А той пък, цитира своя министър! Много чевръст тоя министър, ама...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД