:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 410
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Правителство на втората кабинка

"Щастлифт съм", каза някога президентът Плевнелиев по някакъв си въпрос. Днес той е от лобистите на втория кабинков лифт в курорта Банско, а в Министерския съвет има големи фенове на щастлифтинга, макар принципно да не са от една кръвна група. Патриотите и Плевнелиев имат съвсем различни политически координати, но бизнесът си е бизнес. Някой може да го нарече - да си подадем ръка въпреки различията, защото това е национална цел, надпартийна. И надпалячовска, прибавяме ние, защото и патриотите, и синоптикът Плевнелиев са смешници, но в съвсем различни хумористични жанрове. Примерно - Валери Симеонов никога не може да докара блясъка в очите на Плевнелиев. А Плевнелиев нито може да поведе бой с децибелите, нито да употребява народняшки изрази като "ще видите вие кон боб яде ли".

Във връзка с нежеланието на една част от българското общество да се бетонира Пирин по улиците на София и други градове излязоха хора, прелитащият също отбеляза присъствие. Това е отразено в пресата, но по такъв начин, че прелитащият започна да се съмнява къде точно е бил.

"Банско защитава лифта си на жълтите павета", ликува "Стандарт" - това мероприятие ще се състои на 11 януари. А пък за актуалния протест четем: "Така курортното градче ще отговори на продължаващия рекет на зелените, които и вчера организираха протест срещу решението на правителството на втората кабинка". Прескачаме неволния, но красив каламбур - "правителство на втората кабинка". И понеже тук не пише нищо за численост на протеста, отваряме "24 часа". И какво да видим: "На самите протести във всеки град се събраха между 30 и 50 човека. В София бяха около стотина". Както вече съобщихме, прелитащият беше на софийския протест и видя с очите си хиляди хора, то се вижда и от кадрите на телевизиите.

При това положение няма и смисъл да отваряме "Труд". Там четохме в края на миналата година за "зелените задници" - стига ни.
1
1282
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Януари 2018 11:45
защото и патриотите, и синоптикът Плевнелиев са смешници, но в съвсем различни хумористични жанрове
Влюбената мандолина (имаше такъв филм навремето) , Плевнелиев и той бил за нов лифт.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД