:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Фауна и флора

В духа на неовестникарската класика - "Алчни старци изпълзяха на припек", "Монитор" продължава да допринася към богатството на българския новинарски сленг. "13 инвалиди дебнат за едно паркомясто в София", рисува органът картината на хора с инвалидни колички и патерици, застанали на нисък старт за преференциалните паркоместа. Вестникът достига своя апотеоз в публикациите срещу "зеления октопод", в които хвърля голи гърди на амбразурата в защита на "нашия издател": "Зелените заляха Брюксел с фалшиви новини за Пеевски... Този път източник на клеветите по адрес на нашия издател... е цяла парламентарна група в ЕП... " Боже, колко хора ангажира този октопод - с единствена цел да наклепа Шиши!

Октоподът, прочее, не е единствената фауна в броя. "Емануела плати 200 лв. на овца", драсва животински щрих "Монитор". Животното се уплашило от палтото на певицата и направило мазало с декорите.

На този фон "Телеграф" е направо кротък, а денят му започва с култура. "Театър потъва в Струма", "БГ автори със студена вода от Киркоров" (Филип; пари за авторство не плаща), а "Нацисти отмъкват златото на хан Кубрат" - почти като в холивудски екшън. Е, сега, то златото било открито край украинско село - българщината му не е географски гарантирана, ама който не е запознат с българската исторически и бойна слава - да пита Туск!

"24 часа" привиква читателите под бойните знамена: "Военните часове поне по веднъж на седмица". И уточнява, че тази угроза е съвсем близкогрядуща: "50 часа военно обучение за гимназистите още тази есен, доброволна казарма най-рано от 2019 г." Велик е нашият войник, най-паче - нашият патриот, а важното е, че "Младежката комисия в НС отхвърли третия пол" ("Стандарт")! Важно е и че Мути е благосклонна към ББ. "Връзки! Ангела Меркел при Борисов в събота, идва директно от разговори с Макрон", важничи "24 часа" по оста Париж-Берлин-София.
1208
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД