:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Лъвски сърца

Малко ни се смесват новините напоследък, та "Стандарт" леко ни стресна: "Олимпийци отлетяха с флаг и лъвчета", четем заглавие на 1-а стр. и докато стигнем до 18-а, където е дописката, какво ли не ни мина през главите. Преди всички се сетихме за нашумелите Терез и Масуд, които според "Дневник", Радан Кънев и други субекти на информация досега не отлитаха за Холандия заради ината на Шиши да ги задържи в Пазарджик. Искал бил лъвчета и толкоз - запънал се и не ги дава. Затова се стигна до куриозни ситуации - пред Минсъвета протестират животнолюби, а премиерът, понеже не може да търпи хора да врякат на мегдана, хем по председателско време, разпорежда котките да отлитат за Ниската земя незабавно. Явява се обаче Нено Димов и вади някакъв законов аргумент, че му били вързани ръцете и не може да праща лъвчетата никъде. Премиерът отново мята разпореждания и последните такива явно са били от типа "разпореждане, от което не можеш да изклинчиш" - и лъвчетата наистина заминаха за развратната Холандия.

Това всичкото го премислихме, докато пътуваме към 18-а стр. на "Стандарт". Там обаче - съвсем други лъвчета. Собствено - реклама под формата на дописка за една банка, която подкрепя зимния спорт и новите кабинкови лифтове. С националния трибагреник и лъвчета за късмет зимните олимпийци отлетели за Корея. На добър час.

Отваряме и 6-а стр. на същия вестник, където вече намираме Терез и Масуд: "Лъвчетата заминават днес за Холандия".

Балканският лъв Борисов приобщава неприобщените още Балкани към ЕС. Сърбия и Черна гора получиха дата - ще ги приемат през 2025 г. Обаче Гърция и Македония не може да сдобри нашият Лъв на мира и Македония гледа ЕС през обърнат бинокъл: "И Атина прави митинг за името Македония", обажда "Стандарт".

Най-трудната европейска задача за Бойко Лъвското сърце напоследък е кохезията между стародавните традиции и новосформиращите се джендъри - засега не се получава, а Корнелия Мъжкото сърце се оплаква от MeToo (цитирана в "24 часа): "Досега такъв натиск не ми е оказван".
1296
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД