:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вавринка може да играе с българин във II кръг в София

Трикратният шампион в Големия шлем Стан Вавринка може да срещне българин в първия си мач от Откритото първенство на София по тенис. Швейцарецът, който замени контузения Григор Димитров като №1 в схемата, по право почива на старта в "Арена Армеец". Във II кръг негов съперник ще бъде победителят от мача между участващия с "уайлд кард" държавен шампион в зала Александър Донски и квалификант.

Другите двама българи, които бяха поканени от организаторите, изтеглиха тежък жребий. Дебютантът при професионалистите Адриан Андреев (16 г.) излиза в I кръг срещу Денис Истомин (Узб), а Димитър Кузманов ще премери сили с поставения под №7 Жоао Соуза (Пор).

"Искам да призова публиката да дойде и да подкрепи турнира въпреки отсъствието на Григор Димитров. Това ще бъде много важно послание, за да може турнирът да остане в София и след този сезон", обяви при тегленето на жребия в събота турнирният директор на "Диема Екстра София Оупън" Пол Макнами.
963
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД