:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Димитров чака испанец или аржентинец в Индиън Уелс

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Американката Тейлър Таунсенд се опитва да завърши атака срещу Андреа Петкович (Гер) с удар по правата в мача от II кръг на квалификациите за женския тенис турнир в Индиън Уелс (САЩ, $8,65 млн.). Представителката на домакините се наложи с 6:3, 6:2 и в решителния мач за влизане в основната схема ще спори със Сара Сорибес Тормо (Исп).
Фернандо Вердаско (Исп) или Гуидо Пея (Арж) ще бъде първият съперник на Григор Димитров в турнира от сериите "Мастърс" по тенис в Индиън Уелс (САЩ, $7,97 млн.). Българинът е поставен под №3 и по право почива на старта на основната схема. По волята на жребия във II кръг нашият очаква победителя от сблъсъка между испанеца и аржентинеца.

Димитров е играл и срещу двамата, като има баланс 2-1 срещу Вердаско и 1-1 срещу Пея. При евентуална победа нашият ще срещне в III кръг или добрия си познайник Андрей Рубльов (Рус), или по-добрия измежду американците Тейлър Фриц и Райли Опелка, които стартират с двубой помежду си в I кръг.

По-нататък потенциални съперници на Димитров са Роберто Баутиста Агут (Исп) и Алберт Рамос Виньолас (Исп) на 1/8-финал и Кевин Андерсън (РЮА) и Ник Кириос (Авл) на 1/4-финал. Българинът попадна в горната половина на схемата и на 1/2-финалите може да срещне световният №1 Роджър Федерер (Швейц).

Ако стигне до тази фаза, защитаващият титлата си от миналата година 36-годишен швейцарец ще си гарантира оставане на върха в световната ранглиста. Ако отпадне по-рано, Федерер ще бъде изместен от Рафаел Надал (Исп), който пропуска турнира заради контузия.
1120
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД