:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Чорбаджийски получи две наказания

Капитанът на "ЦСКА-София" няма да играе два мача заради ударите по противник
СНИМКА: CSKA.BG
Спортният директор на "ЦСКА-София" Пламен Марков и почетният президент на клуба Димитър Пенев участваха във вчерашната церемония по валидиране на марката "70 години футболен клуб ЦСКА", която се проведе вчера в Музея на спортната слава на ст. "Българска армия". До тях е авторът на проекта - Стоян Бунджулов. Марката е издадена в 11 000 екземпляра, като 5000 от тях са с ултравиолетова нишка и са с индивидуален номер. Двамата основни акционери на "ЦСКА-София" - Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, закупиха символично 1948 марки.
Дисциплинарната комисия към БФС получи доклад от колегите си от Съдийската и на база на него спря правата на капитана на "ЦСКА-София" Божидар Чорбаджийски за 2 мача. Причината е удар без топка по противников състезател (Васил Шопов) по време на мача с "Дунав" в понеделник.

Така националът ще пропусне днешното домакинство срещу "Етър" и гостуването срещу "Пирин" в неделя. Освен това от БФС му е наложена и глоба от 200 лв. Чорбаджийски обаче ще е на линия за първото дерби срещу "Левски" на 18 март.

Но с това санкциите за футболиста не се изчерпаха. Вчера от "ЦСКА-София" обявиха: "Ние като клуб ще вземем мерки и капитанът на тима Божидар Чорбаджийски ще бъде санкциониран по вътрешния правилник на отбора със съответното наказание". Защитникът е имал сериозен разговор и с треньора Стамен Белчев. Все пак от клуба подчертават, че преди инцидента той е бил провокиран нееднократно от Шопов. От "Дунав" от своя страна твърдят, че техният футболист е бил ритан от друг играч на "ЦСКА-София", докато е лежал след ударите на земята, и ще докажат това с видеозапис.





КОНТРА

В официалната страница на "Левски" във "Фейсбук" се появи обръщение, което бе очевидно адресирано срещу "ЦСКА-София", макар клубът да не е споменат поименно. "За разлика от отбора, наскоро преместил се в София, ние не притежаваме собствен вестник, нямаме "журналисти" на ведомост и не вярваме, че генерирането на фалшиви новини е част от футболното съперничество... Налага се стандарт, че е нужно футболът да бъде съпроводен с целенасочени действия за обезверяване на привържениците с хвърляне на кал, със злословие, със съдийска помощ или допинг, със скритото издигане на кандидати за ръководители на българския футбол. И всичко това само за да се докаже, че една лъжа, повторена хиляда пъти, може да се превърне в истина. Но може ли? Ние знаем, че ако поискаш, можеш да пребоядисаш кожата си, но да смениш характера си е невъзможно", се казва в текста.
 <Неозаглавен>
20
1473
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
20
 Видими 
08 Март 2018 08:26
Специално за Николов. Добри човече, ще пиша ЦСКА както си искам, или по-точно ще го пиша както е правилно - ЦСКА. Няма няколко цесеката. Те са само в главите на някои объркани хора. Има едно ЦСКА, което придоби активите на ЦСКА, подписа договор за базите на ЦСКА, погаси немалко от дълговете на ЦСКА, играе с екипа на ЦСКА, на стадиона на ЦСКА, пред публиката на ЦСКА. Твоят избор не го коментирам и не ме интересува, но не приемам просташки провокации по темата от бивши уж цесекари. Достатъчни са ми говеждите изблици по темата, та да се занимавам и с новопредставлени кирови ибрикчии, които се правят на цесекари. Та така, аз не ти казвам чии задник да целуваш, ти не ми казваш как да си изписвам отбора на сърцето. Освен това не ти, а УЕФА решава. Виж им сайта, и ще разбереш, че емблемата си е там, а "тирето" вече го няма. Въпрос на време и формалности е и историята на клуба да грейне в сайта им. Тогава рогатите ще тръгнат да скачат от балконите...какво обаче ще правите вие, "бившите" и понятие си нямам. Откровенно казано не ме и интересува много. Не липсвате на никого...
08 Март 2018 10:48
"Твоят избор не го коментирам и не ме интересува, но не приемам просташки провокации по темата от бивши уж цесекари. Достатъчни са ми говеждите изблици по темата, та да се занимавам и с новопредставлени кирови ибрикчии, които се правят на цесекари."

"Киров ибрикчия", а? "Бивш уж цесекар, а"? "Просташка провокация", а? Само това ли успя да измъдриш?
От доста отдавна съм цесекар, но няма как да знаеш. Все пак запомни едно, "добри човече":
ЦСКА не реве, не циври и не плаче. ЦСКА бие наред, а когато падне стисва зъби и продължава пак напред. ЦСКА не търси прецеденти и не се позовава на казуси от италианското пръвенство, ЦСКА си кара по закон и иска всичко да е точно и чисто. ЦСКА затова е ЦСКА, а не тире София.
И това ще го пиша винаги.
ЦСКА - София не е това ЦСКА, на което аз съм бил привърженик, а една бутафория, сурогат.
Айде, почвай с попържните.
08 Март 2018 13:45
Мога да "измъдря" още доста работи, но не бих искал. Както вече писах, всеки има право на избор. Ти твоят видимо си го направил и харесваш редицата - Павлов, Божков, Лупи, Гърнетата+Гела, Лупи, защото ако правилно те разбирам това е бил "твоят ЦСКА". Е, никой от тях не заби и един пирон на Армията, всичките само грабеха и грабеха, но щом ги харесваш - уважавам избора ти. Чудесно, намери им адресите и им пиши благодарствени писма. Аз обаче отивам на мач. Защото там е моето място.
08 Март 2018 14:44
Башнедоволният, много преди Божков и Лупи имаше един друг тим, наречен ЦСКА "Септемврийско знаме", който ти си го виждал само на картинка. Така че, радвай се на отбора на "тирето", но не ми натрапвай твоите си изкривени представи за фалшивото ЦСКА и не се прави на велик "чорбар". Щото великите чорбари бях велики имено защото не критикуваха арбитъра, не извиняваха слабата си форма с бабуните по терена, с вятъра и др. подобни и не се оправдаваха, че защитниците ги блъскали; те, "чорбарите" просто си замълчаваха, преглъщаха загубата и тръгваха напред. Е, това няма как да го разбереш, защото ти търсиш само как да се скараш с привържениците на Левски и това за теб е "велико" и си въобразяваш, че си ЦСКА-р.
"Вярвам" ти.

08 Март 2018 14:59
Видимо си нямаш и идея кой е отсреща. Ще ти дам жокерче. Първият ми мач на живо беше през пролетта на 1982 на стадион Васил Левски. Домакини бяха ЦСКА Септемврийско знаме. Ако ме разбираш.
08 Март 2018 15:25
Аха - ЦСКА "Септемврийско знаме" срещу "Ливърпул", 17.03.1982 г.
И какво от това? Да ти разправям за ЦСКА - Аякс, през 1973 г. ли? Това какво ще промени, нищо.
Бъди здрав.
08 Март 2018 15:42
Ааа нищо, просто в горен пост си се взел насериозно пишейки че съм виждал ЦСКА Септемврийско знаме "само на картинка". Е, споко, не е така. Ако не ти се ходи на мач, никой не те кара, но недей да обиждаш цяла една голяма общност.
08 Март 2018 16:14
недей да обиждаш цяла една голяма общност.

Честно казано, никак не желея да се бъркам в спора ви. Но в написаното от ИлияНиколов виждам достойни слова, примесени с болка. Не виждам обида.
Просто констатация, не вземам ничия страна.
08 Март 2018 16:19
Evasion,преуважаеми,аз за разлика от теб ще си позволя да взема страна.Именно поради това,което си написал.
ИлияНиколов-във времена,в които се избира между честта и парите,едни избират парите,други-честта.Затова-уважение към твоята позиция.
08 Март 2018 16:22
Ми не се бъркай тогава посукан, пък никакъв спор не виждам аз тука. Ние нямаме за какво да спорим. Някои са от ЦСКА, други не са...вече. Притеснени са, че някакви жалкари представящи за мениджъри и куците им коне с фиктивните договори, които не са играли и минута в ЦСКА нямало да вземат обещаното, защото лошият господин Ганчев не иска да оправи сметките на крадците, пък държавата нехае да вкара крадците в затвора. Между крадците е и Гела, оня дето го шпалиросвате под път и над път.
08 Март 2018 16:24
Благодаря, Evasion.

Не искам да споря с Башнедоволният. Изпуснах парата, признавам си. Негово право е да си харесва, който си иска отбор, аз нямам право да му се бъркам.
Сбърках, като си помислих погрешно, че е от по-младите привърженици на Армията, за което се извинявам най - чистосърдечно.
Благодаря ти, Еvasion и най-вече за това, че с твоя постинг ме накара да сляза на земята и да преосмисля ситуацията.
08 Март 2018 16:25
Така ли било бе неврокопчанин? Вие кухорогите, между честта и парите на шишо, какво избрахте??? Сигурно честта???
08 Март 2018 16:27
Николов, жив и здрав.
08 Март 2018 16:45
Слабичко,башнедоволни,слабичко...
08 Март 2018 17:31
Курветата на Ганчев не са армейци!
10 Март 2018 13:23
Как сте уа торбеши?
11 Март 2018 05:59
Слабичко,башнедоволни,слабичко...

Защо не е само недоволен, ами е башнедоволен?
11 Март 2018 06:15
Курветата на Ганчев не са армейци!

Ами тогава са арменци? Слушам коментаторите на Диемите: арменците, арменците....
11 Март 2018 06:24
Някои са от ЦСКА, други не са...вече.

Баш, ЦСКА приключи на 09.09.2016!
11 Март 2018 06:31
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД