:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 538
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пускат и втори балкон за Силви Вартан

Силви Вартан
21 април, НДК



Поради големия интерес към прощалния концерт на Силви Вартан в София организаторите на концерта обявиха, че пускат в продажба допълнителни места за НДК. Билети вече могат да бъдат закупени и за втори балкон в залата.

Прочутата певица ще излезе пред любимата си публика за два последни концерта във Варна - на 19 април в Двореца на културата и спорта, и в София - на 21 април в зала 1 на НДК. Турнето Forever Sylvie обещава да бъде най-грандиозното до момента - достоен финал на кариерата на българската с арменски произход и френски паспорт, продължила пет десетилетия. Силви Вартан напуска България със семейството си едва 7-годишна, за да се завърне чак през 1990 г. в родината си с легендарното изпълнение на "Облаче ле, бяло", разплакало и нея, и зрителите. (Междувременно се е превърнала в звезда на френската и международната сцена от 60-те и 70-те години и е пяла дори с "Бийтълс".) Оттогава певицата многократно се завръща на концерти и благотворителни изяви у нас.

Концертите ще продължат близо два часа, в които Силви Вартан ще разкаже историята на живота си пред българските фенове, като изпълни любими френски и български песни. Произведенията са селектирани от всичките й албуми досега. Финалната част на концертите ще бъде посветена на нейния бивш съпруг и творчески партньор Джони Холидей, който почина наскоро.

Билети се продават в мрежите на "Ивентим" и "Тикетпортал", билетен център НДК и на касата на ДКС Варна на цени от 50 до 120 лева.

1404
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД